Sinu Milenka Zablaćanskog nije se ostvarila ova ŽELJA: Nateraće vam SUZE na oči kad čujete o čemu je reč

Prošlo je više od jedne decenije otkako čuveni glumac nije sa nama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube

Naš proslavljeni glumac Milenko zablaćanski preminuo je 2008. godine, nakon saobraćajne nesreće koju je imao kod Zlatibora.

Sedamnaest dana bio je u komi, ali je bitku, nažalost, izgubio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu, kao i sinove Ivana i Nikolu, a Ivan je krenuo očevim stopama i sada se bavi glumom.

– Moj veliki san bio je da zaigram sa tatom na glavnoj sceni, ali to se zbog nesreće u kojoj je stradao, nažalost, nije dogodilo. Zato su mi nakon premijere emocije bile pomešane, ali mislim da bi on bio zadovoljan načinom na koji sam odigrao svoju prvu ulogu. Mnogo mi je drago što mi je pružena prilika, a to što sam debitovao na ovoj sceni bukvalno je jedan ostvareni san – izjavio je Ivan svojevremeno za Glossy.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Zablacanski (@ivan_zablacanski)

– Imao sam osamnaest godina i išao u četvrti razred srednje škole kada se nesreća dogodila. To je nešto što ne može nikada da se preboli, ali čovek nekako mora da se pomiri sa činjenicama i krene dalje. Morao sam da sazrem brže jer kad ostaneš bez oca, moraš da preuzmeš neke stvari koje je on radio, a nemaš više ni zaštitu koju si imao. Ali, u takvim situacijama to je normalno – dodao je on tada za pomenuti medij.

– Ipak, drago mi je da pored svega nisam izgubio dete u sebi jer umem i da se nasmejem i da zaplačem. Gluma nije moj beg od nesreće koja se dogodila, jednostavno sam srećan kada sam na sceni. Znam kako moj otac ne bi želeo da odustanem. Ta misao gura me napred da budem sve bolji i profesionalniji, baš onakav kakav je i on bio – istakao je Ivan Zablaćanski.

Ivana je domaća publika imala priliku da gleda u serijama: “Pet”, “Tate”, “Crveni mesec”, ali i mnogim drugim.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar