Vučić posetio Padinsku Skelu: Mi moramo da rešimo probleme koji dugo nisu rešeni ovde (FOTO+VIDEO)

Predsednik je ranije danas posetio Opovo i Kikindu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Građani su se u velikom broju okupili u Padinskoj Skeli da dočekaju i pozdrave predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Pogledajte kako izgleda veličanstveni skup u Padinskoj skeli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Predsednik je ranije danas posetio Opovo i Kikindu.

vv

Kako je istakao predsednik, pojedini nisu imali vremena da čuju građane Padinske Skele i cele obale, što sada nije slučaj.

– Uložićemo dosta. Za nas je važno da u Borči napravimo sportski centar sa otvorenim i zatvorenim bazenom. Važno je što smo potpisali sa evropskom investicionom bankom… Bilo je komplikovano, ali kreće da se radi kanalizaciona mreža. Tu imamo problem kod Padinske Skele… – rekao je Vučić.

– Neki stvarno misle da smo mi svi niža rasa i da su iznad nas. A niti su završili neke škole, niti su po bilo čemu bolji. Mi smo skromniji i pristojniji i ništa više. Mi moramo da rešimo probleme koji dugo nisu rešeni ovde – rekao je predsednik.

– Hvala vam na sjajnom dočeku, ovde sam došao jer ima problema, a pošto sam dobio nekoliko predloga da to rešimo za tri dana, ja tako neću da obećavam ljudima nešto što neću da uradim. tim ljudima obećavam sledeću stvar, još u vreme izborne tišine. Gledaćemo da sistemski rešimo proble, a ne da uradimo nešto lažno za izbore – kaže Vučić.

– Mnogo mi je stalo da rešimo probleme što se tiče legalizacije, naći ćemo najbolji način da legalizujemo. Uvek su to komplikovali, samo zato što je neko hteo da stavi par eu svoj džep i dubinski su to radili, u svakoj stranci – rekao je on.

– Zamoliću vas da 3.aprila birate one koje će da grade, a ne koji ruše. Zamislite neko kaže da će ruši spomenik Stefanu Nemanji, zašto vam smeta? Zašto ne volit eBorču, zašto ne volite Beograd na vodi – jasno je aludirao Vučić o svom i programu njegovih oponenata.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar