UZNEMIRUJUĆ VIDEO: Policajac oborio DEVOJČICU, pa joj pred svima uradio nešto što je zgrozilo svet

Policajac je ljut jer "nije dobio podršku"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Policajac koji nije bio na dužnosti kleknuo je na vrat 12-godišnje devojčice dok ju je sputavao nakon tuče za vreme ručka u jednoj školi u Viskonsinu, pokazuju nadzorni snimci koje je objavio školski okrug.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na snimku se vidi kako policajac Šon Getšou pokušava da prekine tuču 4. marta, pre nego što se bori sa detetom i kleči na njenom vratu oko minut i po.

Na snimku se vide dva učenika – jedan u crnom, a drugi u sivom – kako se guraju u trpezariji srednje škole Linkoln, pre nego što Getšou i još jedan zaposleni pritrčavaju i razvlače učenike dok razmenjuju udarce.

Oficir Getšou, koji je radio kao službenik obezbeđenja u školi, zatim je povukao devojčicu u belom dole, gurnuo joj glavu o pod i držao koleno na njenom vratu pre nego što joj je stavio lisice i izveo iz kafeterije..

Džerel Perez, otac devojčice, zatražio je krivičnu prijavu protiv Getšoa zbog upotrebe držača za vrat koji je prošle godine bio zabranjen za policajce Viskonsina.

Perez je rekao da je njegova izbezumljena ćerka na terapiji i da ide kod neurologa zbog povreda.

Getšou (37) je prvobitno bio stavljen na administrativno odsustvo od strane okruga pre nego što je dao ostavku na honorarnom zaposlenju u školi u utorak, izvestio je Milvoki Džurnal Sentinel .

U svom pismu o ostavci, policajac je pozvao okrug zbog nedostatka podrške i rekao da je incident stavio težak teret na njegovu porodicu.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, New York Post

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar