Isplivao DATUM crkvenog VENČANJA Kaće Grujić i Gobelje: Pevačica otkrila nepoznate detalje

Evo kada će biti veliko slavlje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ G.G.

Pevačica Andreana Čekić već neko vreme je u vezi sa muškarcem kog vešto skriva od očiju javnosti, a pričalo se i da će uskoro stati na “ludi kamen”.

Ipak, ona je sada otkrila da se priprema za svadbu, ali ne svoju, već njene koleginice Katarine Grujić, kojoj će kumovati i na crkvemnom venčanju, kao što je to učinila i na građanskom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Piše da je moje tajno venčanje 2. juna a to nije istina, jer ću ja 2. juna biti kuma na crkvenom venčanju Katarine Grujić, kojoj sam već bila na građanskom venčanju. Ako sve bude kako treba, tada će biti velika fešta. Znači, svadbe će biti, ali ne moje – rekla je pevačica za Grand online.

foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Priznala je i da još nije stigla da vidi svoje kumče, malenu Katju, koja se rodila pre nekoliko meseci.

– Sramota me je što moram da odgovorim, još nisam bila da je vidim, ali ja živim u Beču. Sledeće nedelje idem konačno da je vidim. Kada se rodila planirala sam da odem posle 40ak dana, spremila sam i poklon, ali to joj je sigurno sada malo, tako da moram ponovo da kupim. Ali Kaća mi stalno šalje slike i u toku sam sa njenim napredovanjem. To je jedna lutkica i jedva čekam da je zagrlim – zaključila je Andreana za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Grand Online

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar