Građani masovno pružaju PODRŠKU Vučiću: Više od 54.000 POTPISA za samo sat vremena

Odziv građana širom Srbije je izuzetno velik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, Instagram

Koalicija “Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve” počela je sa prikupljanjem potpisa za predsedničke izbore, koji će se održati 3. aprila, a kako saznajemo, do 13 časova, svega nešto više od sat vremena nakon što je objavljeno da će kandidat ove koalicije biti Aleksandar Vučić, na nivou Srbije skupljeno je neverovatnih 54.474 potpisa!

Odziv građana širom Srbije nakon objave kandidature Aleksandra Vučića je izuzetno velik, pa su tako meštani Malog Zvornika, Rume, Nove Crnje, Vladimirca, Valjeva, Bežanijske kose, Šapca, Ljiga, Zrenjanina, Arilja, Mladenovca, Lazarevca, Čačka, Bele Palanke, Niša, Svrljiga, Palilule izašli da ga podrže svojim potpisom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prethodno je održana sednica Predsedništva SNS na kojoj je odlučeno da će kandidat ove koalicije za predsedničke izbore biti Aleksandar Vučić.

Podsetimo, ranije je Ana Brnabić izjavila da veruje u istorijsku pobedu.

– Aleksandar Vučić je kandidat koalicije “Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve”. Imamo najboljeg kandidata. Izbori su ozbiljna stvar i neće biti laki. Utoliko mi je draže što je Vučić naš kandidat. Naš cilj je da napravimo istporiju, da odnesemo pobedu u prvom krugu – rekla je Brnabić. Opširnije pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar