Ovako Đilasovci pripremaju teren za HAOS nakon izbora: Otkriven STRAVIČAN plan – hoće nasilje na ulicama

Politički analitičar Marko Matić za Objektiv kaže da je priča o haosu na ulicama usled poraza njihovih kandidata sramna i opasna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Opozicija pod vođstvom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa uveliko priprema teren za nasilje na ulicama koje će uslediti ako njegovi kandidati Vladeta Janković i Zdravko Ponoš ne pobede na izborima 3. aprila. Ovaj plan slučajno su razotkrili voditelji emisije na televiziji pod njegovom kontrolom, Marko Vidojković i Nenad Kulačin, koji su objasnili da se za njih sve rešava nasiljem i opisali da će, u slučaju da Vladeta Janković ne pobedi na izborima, izaći na ulicu da prave haos.

– Nadamo se da će sve proći kako treba i da nećemo morati izbornu volju da branimo na ulici – izjavio je Kulačin.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dvojac Vidojković-Kulačin još jednom je pokazao da je pribegavanje nasilničkom ponašanju za njih očigledno najbolje rešenje za sve, s obzirom na to da su u istoj emisiji nedavno psovali majku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

PRIPREMAJU ALIBI

Da je plan opozicije okupljene oko Đilasa da, u slučaju poraza na izborima, kreiraju priču o nekakvoj krađi i pozovu ljude na ulice, nedavno je komentarisao i marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

– Ko o čemu, Đilas o krađi izbora. Tu je srž problema, jer je taj napor Đilasa i svih medija koje on kontroliše da se pokaže da vlast aktivno radi na pripremi krađe izbora govori da on ne veruje mnogo u istraživanja koja sam prikazuje u javnosti – naveo je Krstić.

Foto: Pritnscreen

Kako je dodao, na osnovu toga se čini da Đilas ima i neka realna istraživanja, koja mu pokazuju pravu sliku, i da želi da ima izlaz iz te situacije tako što će proglasiti krađu izbora.

– Sve ovo što se dešava jeste alibi kako bi se 3. aprila uveče, odnosno 4. ujutru proglasila krađa izbora – rekao je Krstić.

OPASNE PRETNJE

Politički analitičar Marko Matić za Objektiv kaže da je priča o haosu na ulicama usled poraza njihovih kandidata sramna i opasna.

– Iako smo navikli na preteće i neodgovorne poruke pojedinih predstavnika opozicije, treba ukazati na to da ovog puta te pretnje dolaze u veoma specifičnom trenutku, kada se naša zemlja suočava sa izuzetno ozbiljnim izazovima na međunarodnom planu na koje ne može previše da utiče. Sramno je i ekstremno neodgovorno to što pojedinci tu priliku koriste za ostvarivanje svojih uskogrupnih političkih interesa, ne mareći za cenu koju bismo kao država i narod zbog toga mogli da platimo. S druge strane, dobro je što građani Srbije mogu da vide kakvu im to alternativu nude ovi nepromišljeni ljudi koji nemaju ni svest ni ideju šta je to država i kako se njome upravlja – poručuje Matić.

Foto: Printscreen/happy tv

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Sandra Božić navodi da je Đilas isfrustriran i zato šalje ovakve poruke:

– Svesni svog potpunog političkog debakla i Dragan Đilas i Marinika Tepić već odavno režiraju scenario po kojem će nasiljem pokušati da prekroje izbornu volju građana Republike Srbije.

Foto: B.P./ATAImages

SAVET EVROPE:

Uslovi za izbore u Srbiji su fer Delegacija Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) zaključila je da su izborni uslovi u Srbiji fer, uprkos pokušajima pojedinih nevladinih organizacija i medija pod kontrolom Dragana Đilasa da im poture laži o lošoj predizbornoj atmosferi.

– Generalna atmosfera je mirna, a svi politički kandidati mogu da vode kampanju slobodno i bez ograničenja – zaključeno je u saopštenju SE.

Piše: Ekipa Objektiva

OVU I DRUGE AKTUELNA PRIČE MOŽETE DA PROČITATE U ŠTAMPANOM IZDANJU ZA 5. I 6. MART

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Pa doći će izbori , videće se rezultati. Neko će biti zadovoljan , neko neće, uvek bilo i biće. Ali... AKO SMO PRAVNA DRŽAVA , AKO JE SUDSTVO NEZAVISNO, PUSTIMO ZAKON DA RADI SVOJ POSAO. AKO JE NEŠTO U DOMENU VAN ZAKONA, KRAJNJE JE VREME DA VIŠE NE BUDE SVAKAKVIH INDIVIDUA KOJI SPROVODE SVOJ ZAKON. AKO NISTE ZA SUDIJU, ZA TUŽIOCA ,ZA POLICAJCA, ZA.... NE OBAVLJAJTE TAJ POSAO I DOKAŽITE SE NA DRUGOM POLJU. DOSTA VIŠE.

    Odgovori
  2. Poštovani Vučiću možda nemam pravo na komentar pošto sam sa prostora iseljeni srba.živim u inostranstvu I pratim događaje u Srbiji.Mogu reći samo dve stvari at je da niko nije za Srbiju I Rusiju napravio što si Ti I PUTIN!!ĐILASOVCI neka prave proteste I zatvaraju ceste koje su oni izgradili za vreme njegovog mandata!

    Odgovori
  3. Kakav bre Đilas, ta lopurda nema prava glasa do kraja života.. On će nemire da stvara, ništa smešnije nisam danas pročitao

    Odgovori

Ostavite komentar