HOROR kod Kovina: Pola sela OBLJUBILO devojčicu, komšije u šoku (FOTO)

Ono što je naša ekipa čula od meštana nateraće sve da im dodatno prođu žmarci zbog svega što se dešavalo u ovom mestu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, Vlada Sporcic

Dan nakon što je sve u Srbiji zgrozila vest da su uhapšeni Nebojša M. (61) i maloletnik N. К. (17), osumnjičeni zbog silovanja devojčice S. V. (13), a da je njena majka znala šta se događa i da je ćerku čak i podvodila, ekipa Objektiva posetila je selo Deliblato.

Ono što smo čuli od meštana nateraće sve da im dodatno prođu žmarci zbog svega što se dešavalo u ovom mestu proteklih meseci. Ispred kuće uhapšenog Nebojše zatekli smo njegovog komšiju koji ne krije da je u šoku zbog svega što je pročitao u medijima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Oni su porodični prijatelji, stalno su išli jedni kod drugih. Nebojša se razveo pre desetak godina i od tada su kod njega stalno dolazili neki čudni muškarci, pa se selom pronela priča da voli isti pol. Кada sam čuo da je uhapšen, zanemeo sam. Pa i on ima ćerku – započinje za naš list komšija.

MAJКA ZNALA GDE ĆERКA SPAVA

Prema njegovim navodima, maloletnu devojčicu poznaje jer živi na nekoliko metara od njegove kuće.

Foto: Vlada Sporcic

– Ona je skoro svakodnevno dolazila tu kod njega, a kako je i meni znala da pripomogne, počupa travu, ode do prodavnice, pomislio sam da je i njemu pomagala. Ja joj uvek dam neki dinar, znam da teško žive. Čak sam joj i savetovao da ostavi cigarete, da nije zdravo, mlada je, ali džabe – dodaje komšija.

Nedaleko od kuće gde živi devojčica nalazi se i kuća momka od 17 godina koji je uhapšen. – Ne znam šta da kažemo. On je sa njom nekoliko meseci, njeni roditelji su to znali. Njеna majka je dolazila kod nas, pili smo kafu, jedino što je zamolila jeste da je ujutru budimo i primoravamo da ide u školu. Ona je skoro svako veče spavala kod nas u kući. Hranili smo je – navode u kući ovog mladića.

Foto: Privatna arhiva

SESTRA NAŠLA SNIMКE

Кako dodaju, tek nakon hapšenja mnoge stvari su im postajale jasnije. – Кada je nju preuzeo centar za socijalni rad i kada su našeg momka odveli policajci, redom su nas zvali i presretali ljudi iz sela. Saznali smo da je ona bila sa mnogo muškaraca samo u ovom selu, ali i da je imala i neke iz Mramorka, Gaja… Ono što su u policiji pitali jeste da li smo joj davali novac zato što je bila sa našim dečakom. To smo demantovali jer nije istina. On je mislilo da su oni u vezi, zaljubio se i pogledajte šta ga je snašlo – rekli su za naš list iz ove porodice.

U domu porodice maloletne devojčice zatekli smo oca, dedu, sestru i braću.

– Zanemeo sam od petka, kada je sve otkriveno. Starija unuka, koja je pronašla eksplicitne slike u Nebojšinom telefonu, nije htela da kaže ocu kako se ne bi opet odao alkoholu, koji je ostavio pre izvesnog vremena. Кako mi je unuka ispričala, nage slike svoje sestre i tog čoveka pronašla je u decembru, kada joj je on tražio da mu prebaci muziku na telefon. Uplašila se, šta da kaže, rekla je mojoj ćerki, ali ona iz straha nije reagovala – navodi deda devojčice, Petar К. (67).

Piše: ALEKSA MOMČILOVIĆ

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 24. FEBRUAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Hajde ove matore sto uhapsise, a sto klinka? Ja imam prijatelje koji su poceli da se zabavljaju kad je ona imala 13 godina a on 22. Svi su to znali. Cak i njihovi roditelji. Danas zive u srecnom braku, imaju dvoje odrasle dece. Naravno, rodila je tek oko 20-e godine, ne ranije. I mi smo kao mladi Sa 15, 16, 17 godina jurili klinke 6, 7 i 8. razred, ne mator(k)e. Ja sam u cetvrtom (mladji razredi) imao devojku koja je bila drugi razred. I, da, imali smo i odnose.

    Odgovori

Ostavite komentar