SRAMNO

Nije Ponoš jedini: Marinika usred Skupštine urlala da su Srbi počinili genocid u Srebrenici (VIDEO)

Tepić je još 2016. stavila potpis na Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za isti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, Printscreen

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i njegova uposlenica Marinika Tepić ne čase časa, nastavljaju da idu putem koji vodi istom cilju, a to je predstaviti Srbe kao genocidan narod!

Naime, nakon što je emitovana emisija na televiziji Nova S koja se nalazi pod Đilasovom uređivačkom politikom, a u kojoj se Đilasov i Marinikin kandidat za predsednika na predstojećim izborima Zdravko Ponoš složio da se u Srebrenici desio genocid, treba podsetiti da je Tepićeva u Narodnoj skupštini Republike Srbije urlala i insistirala da se srpski narod predstavi genocidnim, pa je tom prilikom izjavila:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Vi se frljate nečim što je toliko teška i ozbiljna stvar kao što je genocid, a niste u stanju da prepoznate da genocid nije pitanje broja, nego namere da se neki narod istrebi i da nestane. A mi o tome imamo snimke, koji svedoče o tome u haškom sudu, da su građani Srebrenice odvajani na muške i ženske. Tu je ta genocidna namera – govorila je tada Marinika Tepić, pokušavajući očigledno da celom srpskom narodu nametne krivicu.

 

Ovo ništa ne čudi, jer na ovom putu se Đilasova potpredsednica Tepić nalazi od 2016. godine kada je svoj potpis stavila na Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za isti.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Tepićeva je menjala stranke, ali svoj cilj promenila nije, ostao je isti svih ovih godina, samo je usput tražila idealnog partnera koji bi je podržao u svojim namerama, a to je da baci ljagu na srpski narod.

I našla ga je! Ako je sudeći po izjavama Dragana Đilasa o istoj temi, idealan su tim, koji žele da naš narod predstave zločinačkim.

Podsećamo, tezu o Srebrenici oborilo je više međunarodnih komisija sastavljenih od najvećih stručnjaka u oblasti prava, a jednu je predvodio profesor Gideon Grajf, dok je član druge bio ugledni bečki profesor Valter Manušek, ali Marinika ne odustaje od svoje namere!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar