Muž i ja smo vodili ljubav s drugom ženom, akcija je bila žestoka, a ono što je on uradio me je ŠOKIRALO

Posle 20 godina braka su prvi put probali grupni seks

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Posle 20 godina braka, engleski par je odlučio da malo začini stvar u krevetu, i imali su grupni seks sa još jednom ženom.

– Ja imam 42, a moj muž 44 godine. To je bila ljubav na prvi pogled, odmah smo se razumeli kao da se poznajemo sto godina, i od tada smo nerazdvojni. Seksualni život nam je uvek bio odličan, čak i posle rođenja dece, a on je znao da ja dugo maštam o seksu sa ženom – počinje ona svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Prošla godina je promenila sve – rad od kuće i stalno pomaganje deci oko škole je drastično uticalo na naš seksualni život i stalno smo bili umorni – objašnjava žena i nastavlja:

– Iskreno smo razgovarali i ja sam predložila da nešto promenimo, i imamo seks sa drugom ženom. Njemu se ideja svidela i posle izvesnog vremena smo preko interneta pronašli ženu koja nam se oboma svidela.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Iznajmili smo hotelsku sobu i našli se sa njom. Seks je bio neverovatan, ne pamtim da sam ikada toliko uživala. Sigurna sam i da je moj suprug bio podjednako zadovoljan. Zato sam bila šokirana kada je on počeo da se čudno ponaša prema meni, a zatim mi rekao da ne želi više nikada da ponovi “trojku” – priznaje Engleskinja.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Bila sam duboko razočarana, ali sam prihvatila njegovu odluku, iako stalno razmišljam o vrućoj trojci koju smo imali. Međutim, stvari u krevetu su se pogoršale, on više ne želi seks sa mnom i izgleda da je izgubio seksualnu želju i samopouzdanje – napominje žena.

Foto: Konrad Bk / Alamy / Alamy / Profimedia

– Ja ga volim kao i uvek i nedostaje nam naša intimnost. Kako da ga ubedim da mi je on sasvim dovoljan u krevetu, ali i istovremeno da traženje nečega novog nije loša stvar – pita se Britanka.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

Ostavite komentar