UPOZORENJE za vozače: Izmenjen režim saobraćaja – evo na kojim deonicama su RADOVI na putu

Na Horgošu i Batrovcima čeka se tri sata, na Kelebiji sat

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Putevi Srbije upozoravaju vozače da se kroz Šid saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila zbog radova u sklopu redovnog održavanja i da će tako biti do 9. marta.

Na Obilaznici oko Beograda, u tunelima Straževica, Lipak i Železnik, a u smeru ka Bubanj Potoku 17. februara planirano je pranje kamera sistema video nadzora tako što će u tunelu Straževica radovi biti od 9 do 11, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforskom signalizacijom. U tunelu Lipak radovi će se odvijati od 13.30 do 15.30 i sobraćaj će se odvijati preticajnom trakom, dok će u tunelu Železnik radovi biti od 17 do 19 časova, a saobraćaj će se odvijati takođe preticajnom trakom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na autoputu E-70, u delu od petlje Ruma do petlje Aerodrom 16. februara planirano je od 12 do 16 časova snimanje scena serije, zbog čega Putevi Srbije savetuju vozačima da voze pažljivo i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Na deonici Resnik-Beli Potok i na Avalskom putu izmenjen režim saobraćaja zbog radova na tunelu Beli Potok. Avalski put zatvoren i preusmeren na novoformiranu kružnu raskrsnicu, kod hotela “1000 Ruža”.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Horgoš i na Batrovcima, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na Kelebiji 60 minuta, na prelazu Šid 240 minuta, a na graničnom prelazu Vatin 120 minuta.

BONUS VIDEO:



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar