Novi “Gospodar prstenova” ZALUDEO SVET: Prvi trejler za 24 sata pogledalo više od 15 MILIONA! (VIDEO)

Ljubitelji fantazije konačno su dočekali trejler serije po motivima knjiga "Gospodar prstenova"!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Prvi trejler za jendnu od najiščekivanijih serija ove godine, “Gospodar prstenova”, ugledao je svetlost dana!
Novo, dugoočekivano ostvarenje nosi naziv “The Lord of the Rings: The Rings of Power”, a početak emitovanja najavljen je za 2. septembar 2022. godine na platformi Amazon Prime Video.

Sudeći prema kardrovima prikazanim u trejleru, u novom “Gospodaru prstenova” očekuje nas mnogo akcije, a u opisu nove serije otkriveni su detalji koji su zaintrigirali svetsku javnost.

– Predstojeća serija Amazon Studios prvi put na ekrane donosi herojske legende legendarnog Drugog doba istorije Međuzemlja. Ova epska drama smeštena je hiljadam godina pre događaja iz Hobita i Gospodara Prstenova Dž.R.R. Tolkina, i vratiće gledaoce u doba u kojem su kovane velike sile, kraljevstva su se uzdizala i padala u propast, neverovatni junaci bili su testirani, nada obešena najtanjim nitima, a najveći zlikovac koji je ikad potekao iz Tolkinovog pera pretio je pokriva sav svet u tami. Počevši u vremenu relativnog mira, serija prati ansambl likova, poznatih i novih, dok se suočavaju s dugo strahovanim ponovnim pojavljivanjem zla u Međuzemlju. Iz najmračnijih dubina Maglenih planina, do veličanstvenih šuma prestonice vilenjaka Lindon, do ostrstvog kraljevstva Númenor koji oduzima dah, do najudaljenijih delova karte, ta će kraljevstva i likovi stvoriti nasleđe koje živi dugo nakon toga oni su otišli – navodi se u opisu serije.

Fanovi ovog ostvarenja s velikim nestrpljenjem očekuju početak emitovanja, a tome u prilog govori činjenica da je za samo jedan dan novi trejler na platformi Youtube pogledalo više od 15 miliona ljudi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar