Konačno otkriven PRAVI CILJ lažnih ekologa: Srbi, treba da živite kao Indijanci i Aboridžini! (FOTO)

Korisnici Tvitera bili su iznenađeni i zgroženi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Bojana Novaković, glumica i članica ekološke mreže “Marš sa Drine”, ušla je u raspravu sa dramskom spisateljicom Biljanom Srbljanović oko ponašanja tzv. “ekologa” koji su se fotografisali ispod šatora, kako jedu pečenje.

Srbljanović je osudila ovakvo ponašanje i istakla da, kada vidi takav prizor, ekologija nije prvo što joj padne na pamet.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kad neka osoba uzme zaklano mladunče životinje, pa natakne na štap i peče na vatri da bi ga, u šatoru na parkingu, ispečenog ždrao, nije da je prvo što mi padne na pamet baš ekologija. Šta znam. Mora da je do mene – napisala je Srbljanović.

Zatim je usledio odgovor Bojane Novaković.

– Biljo, obrati se Aboridžinima iz Australije i domorocima Amerike koji preko 40.000 godina održavaju civilizacije time što ne učestvuju u industrializaciji poljoprivrede, kao i naši seljaci. Neo-liberalci kao ti podržavaju razvoj kapitalističkih principa koji su uzrok klimatske krize – napisala je ona.

Ovim je razotkriven pravi cilj lažnih ekologa, a to je očigledno da Srbi treba da žive poput Aboridžina i Indijanaca!

Korisnici Tvitera bili su iznenađeni i zgroženi komentarom Bojane Novaković.

– Aboridžini su podvodili, ubijali i jeli sopstvenu decu – napisala je jedna Tviterašica.

– Poštovana Bojana, nisam upućen u karijeru gospođe Biljane tako da ne znam nameru njenog tvita, ali ja kao vegan moram da Vam kažem da je ovo što je napisla ispravno. Ekolog mora da se zalaže za ekologiju, a ne samo protiv litijuma jer onda nisi ekolog već antilitujumac – nadovezao se jedan korisnik ove društvene mreže.

Bilo je i onih koje je Bojanina objava prilično razbesnela.

– Treba da se ugledamo na najprimitivnije? Ti nisi normalna definitivno… – napisao je jedan muškarac.

– Naš seljak ne učestvuje u industrilizaciji poljoprivrede? Jeste li nekad bili na selu Vi? – glasio je jedan od komentara.

Pojedini korisnici Tvitera su ismejali sumanutu izjavu glumice.

– Jesi ovo tvitnula sa ajfona ili Aboridžini imaju neku spravu? – postavila je pitanje jedna žena, na šta je dobila odgovor:

– Ove poruke se prenose na Tviter drevnom aboridžinskom metodom konvertovanja telepatije u digitalni format. U nju se ne uključuju nikakva tehnološka dostignuća jer moramo težiti tom izvornom načinu života. Pogotovo za seljane.

BONUS VIDEO

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar