Tranzitni Mesec je u LAVU, pa očekujte iznenađenja: Evo kako će Dan ljubavi UTICATI na sve znakove

Danas je sve u znaku ljubavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

 Slavite ljubav u ponedeljak jer je to najlepša i najdublja energija koju ne treba da propustite. Dopustite rimskom bogu ljubavi da vas pogodi zlatnom strelicom  i uživajte u sokovima života koje samo ljubav daje. Ogrebite se o Amorovu strelu, ili pustite da vas ubode blizu srca, stavite ružičaste naočare i zaljubite se fatalno.

Čim ustanete obucite se romatično jer se tako potpuno uklapate u današnji dan ljubavi. Slavili ovaj dan ili ne ipak ćete poželeti neki slatki zalogaj čisto da obradujete svoja čula i nepca nekom dobrom lopticom ferera.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Divno je što će tranzitni Mesec biti u dramatičnom ali i iznad svega džentlmenskom Lavu. Ko očekuje poklon znajte da neće biti običan ili daleko bilo skroman jer to nije moguće. Očekujte uzburkane pojačane strasti i razmetljive poklone. Istovremeno Mars i Venera će se čvrsto zagliti u Jarcu pa vam to obećava dobru, dugotrajnu i neodoljivu energiju strasti i ljubavi po svaku cenu.  Ako želite da ponovo zavedete neku osobu koju ne možete da zaboravite iskoristite dan ljubavi i osnažite buduću vezu. 

Evo kako deluje na svaki zodijački znak snažan ljubavni dan.

OVAN

Kod vas je sve pojačanoi strast raste do neverovatnih visina. Na vama je da pazite da ne izgorite u tom plamenu ljubavi nego da ga održavate kao olimpijsku vatru.

BIK

Svi znaju koliko je teško Bikovima da se pokrenu. Međutim danas je dan vaše udobnosti. Sve vam ide lako i nadasve sigurno. Zato se pomešajte sa ljudima i provedite dan u restoranu najboljih kulinarskih specijaliteta ali nikako sami.

BLIZANCI

Nemojte danas biti neuhvatljivi leptir jer jedan Strelac bi jako želeo da vas uhvati u svoju mrežu ljubavi. Zato budite duhoviti kao što umete i nema potrebe da bežite od energije ljubavi.

RAK

Verovatno je da imate već sve što vam je potrebno. Pa ipak danas možete u udobnosti svog ljubavnog gnezda pojačati crvenu boju strasti. Niko vam neće zameriti ako budete previše opušteni uz domaće crveno vino. Jedna čaša vina je samo da vam se zarumene obrazi.

LAV

Koliko vi volite praznike a tek dan ljubavi to niko ne može da shvati. Ovo je vaš dan i sledeća tri ustvari ovo je vaša nedelja kada možete da sijate u punom sjajau. Pun Mesec 16 februara je tu da pojača i osvetli vas i samo vas. Uživajte u svom punom sjaju ali bez previše dramskih scena.

DEVICA

Ne trebaju vama pokloni čokolade i cveće već samo ljubav. Proslavite dan ljubavi sa emotivnim partnerom u dobrom i sigurnom toplom domu. Ne preterujte sa skromnim potrebama budite raskošni kada slavite ljubav.

VAGA

Vi ste već sve pripremili za taj dan koji prosto obožavate. medvedi su oko vas a jednog vozite u svom automobilu. Bitnoo je da je i vaš pravi meda tik pored vas. O poklonima da ne pričamo, samo pazite dok pijete šampanjac sa jagodama da ne pogutate prsten.

ŠKORPIJA

Vi ste spremni da objavite celom svetu da ste zaljubljeni. Možda je bolja ideja da to kažete osobi na koju se odnosi. Razmenite reči osećanja i ljubavi.Šaljite poruke ako vam je teško da to priznate verbalno.

STRELAC

Dan ljubavi je prava avantura za vas. Očajnički vam je potreban novi doživljaj ludačke strasti i uzbuđenja.Želite najdublju i najiskreniju ljubav koja postoji samo za vas. Istražite svoju okolinu nikada se ne zna šta možete pronaći baš blizu sebe.

JARAC

Previše filozofirate o ljubavi. Razmišljate koliko je duboka koliko iskrena… Međutim ljubav je svuda oko vas a na vama je da je udahnete i ispunite život.

VODOLIJA

Kada vi želite da vidite nešto a tiče se partnerskih odnosa ovaj dan je perfektan da to vidite jasno. Zato je dan ljubavi odličan da sagledate gde ste sa kim ste i gde ćete dalje.  Možda ipak treba da pustite da se ljubav dogodi umesto da je stalno očekujete od ljudi koji to nemaju u sebi.

RIBE

Manje brinete o poklonima jer vam je bitnije koliko vi dajete u ljubavi. Pristanite danas na razmenu osećanja jer je ljubav odlična energija.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar