Srbljanovićka PROZVALA Cecu, ona odbrusila: Bolje to nego da decu HAPSE kod kontejnera dok kupuju drogu

Biljana spomenula i pevačicinog sina, što ju je posebno pogodilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Biljana Srbljanović govorila je o položaju žena u našem društvu, te uporedila očekivanja društva sa viđenjem i tumačenjem Bogorodice u hrišćanskoj veri. U jednom segmentu svog izlaganja pomenula je i pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović i njenog sina Veljka.

– Mi Presvetu Bogorodicu poštujemo kao majku Boga. Njeno materinstvo, njeno telo koje je nevino rodilo Isusa, mi poštujemo. Zato kada danas vide ženu u šortsu kažu: “Vidi ona ima dete”. Pa šta ima ako ima dete? Ona mora da bude slika Bogorodice, još i da uzleti u nebo – istakla je ona tokom gostovanja u “Ona se budi”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kad se Bogorodici Isus obrati, kada prvi put treba da napravi čudo na svadbi u Kani… Ona ga pre toga drma i kaže mu: “Nema više vina.” On joj, bukvalno ovako kaže: “Šta hoćeš, ženo? Moje vreme još nije došlo.” To je taj odnos koji se preslikava u odnosima sinova i majki. Pogotovo u patrijalhalnim sredinama. Mali je baraba, neka muško je. Pobio se, bolje da se pobio, nego da plače kao devojčica. To je model kod nas, isto kao kada vidimo udovicu Ražnatović i njen sin ili sve druge koje imaju poznatu decu kriminalce ili su sa kriminalcima napravile decu. To je taj odnos, mama je tu da ga voli i voli što je takav i on kada uvredi, na majci je to da proguta. Mame guraju sinove da budu grubijani, ali ipak su one keve, pa će do kraja biti zaštićene. Za mamu sve – dodala je Biljana.

Ovim povodom oglasila se i Ceca.

– Gospođo Srbljanović, bilo bi divno da se ne bavite pre svega mojom porodicom, a posebno u kontekstu nagađanja, polu laži i laži. Nego da vaši javni nastupi budu vezani za vaš rad, vašu političku karijeru ili ne daj Bože nešto treće. Mogla bih da pomislim šta je razlog i šta vam je toliko pomutilo svest, pa takve stvari i gluposti pričate. Ali bih se tada ja bavila onim što upravo činite vi, nagađanjima, istinama ili lažima. Tako neka svako zaključi šta mu je drago, a molim vas moju porodicu i mene ostavite na miru. I da kada je zdravlje u pitanju, bolje da nam se deca bave sportom nego da ih policija hapsi pored kontejnera dok kupuju drogu od dilera. Pročitala sam, cenjena profesorko, da ste imali takvo iskustvo i ostala šokirana – odgovorila je ona za Kurir.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (2)

  1. Nisi dostojna Ceci i njenoj deci ni cipele da brises....najveći uspeh ti je udaja za nekog okupatora i nameštanje robije za dilera od kog si kupovala drogu

    Odgovori
  2. Na kojim je to drogama Bilja kad ovako lupa. Sta ona zna o radjanju i vaspitavanju dece, o tome kad mati mora da bude i otac i majka, sta spisateljica uopste zna o bogomajci? - Zna li Bilja kako tesko sacuvati decu u svetu nasilja, droge i pedofilije?

    Odgovori

Ostavite komentar