“Neće videti ni sunca ni meseca”: Dijana se TRESE, istina o ubistvu Ognjanovića uskoro izlazi na videlo

Veza između Eleza i Hrkalovićeve odavno je poznata

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/Youtube, Medija centar

Istina o tome ko je ubio beogradskog advokata Dragoslava Mišu Ognjanovića 28. jula 2018. godine uskoro bi mogla da bude otkrivena.

Кako je najavio privatni detektiv Uglješa Grgur, kriminalac iz Bosne i Hercegovine Darko Elez u roku od deset dana biće izručen Srbiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ova informacija je izuzetno važna pošto se pretpostavlja da bi zbog sporazuma koji je sklopio s tužilaštvom u BiH on mogao da otkrije sve što zna o nekim od nerešenih ubistava u Srbiji.

– Do kraja iduće nedelje, a najdalje za deset dana, očekujemo Darka Eleza u Srbiji i očekujemo njegovo svedočenje. Prilikom toga ćemo otkriti i saznati mnogo o ubistvu Miše Ognjanovića. Po dolasku Eleza u Srbiju Dijana Hrkalović neće videti ni sunca ni meseca – rekao je ovaj bivši policajac prilikom gostovanja na jednoj televiziji.

ŠTITILA GA “MERAMA”

Veza između Eleza i Hrkalovićeve odavno je poznata. Bivša državna sekretarka u MUP Srbije čeka početak suđenja zbog trgovine uticajem.

U ovoj optužnici do detalja je objašnjeno šta je sve činila kako bi zaštitila Eleza i kako je želela da mu omogući da zida zgrade u Beogradu.

Hrkalovićeva je zvanično optužena da je tadašnjem načelniku novosadske policije Miloradu Šušnjiću naredila da stavi Eleza na “mere”, i to odmah pošto je jedan Novosađanin prijavio da mu ovaj kriminalac preti, kako ga drugi ne bi prisluškivali.

MIŠA ZNAO SVE O NJIHOVIM VEZAMA

Da je Hrkalovićeva imala veze sa praćenjem Dragoslava Ognjanovića, svedoči to što je imala uvid u prisluškivane razgovore između advokata i kriminalca Dragoslava Miloradovića.

– Deo njihovog razgovora ticao se i Hrkalovićeve. Ognjanović je Miloradoviću pričao o detaljima iz njenog ljubavnog života,
psihičkom stanju, ali i vezama sa podzemljem. U jednom trenutku je izgovorio i da se sastaje sa Darkom Elezom, a pominjao je i Velju – navode oni koji su videli optužnicu protiv Dijane Hrkalović.

Piše: Ekipa Objektiva

OVU I OSTALE AKTUELNE VESTI MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 5. FEBRUAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar