“Moju ruku su nosili pored mene”: Dea Đurđević iznela sve DETALJE stravične saobraćajke

Njena priča ledi krv u žilama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: E-Stock/ Aleksandar Nalbantjan

Voditeljka Dea Đurđević se u emisiji “Premijera – Vikend specijal” prisetila saobraćajne nezgode koju je doživela 2019. godine kada joj je autobus otkinuo ruku.

– Ja sam uspela da zakočim, ali devojka iza mene nije. Udarila me je, izašla sam, a onda je na mene naleteo i autobus od 12 tona. Nisam bila svesna toga da sam velika motivacija drugima, ali zato mi je drago što se bavim ovim poslom. Iskreno i otvoreno pričam o svemu što mi se dogodilo – prisetila se Dea.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Izašla sam iz automobila, upalila sam sva četiri žmigavca, devojka me je udarila otpozadi, htela je da ne zovemo policiju i da mi plati taj branik, ali ja sam joj rekla: “Sve je okej, samo molim te dođi na trotoar”. Da nisam to rekla, možda ona ne bi bila ni živa, ko zna. Samo se sećam da mi je rekla: “Pazi!” Bilo je jezivo! Vozač se vratio u rikverc, a moja ruka tamo… Videla sam to, ali mozak to ne može da prihvati, a bol je ogromna da razara mozak! Imala sam sreću u nesreći, u blizini je bila Hitna pomoć, te su vrlo brzo došli – priča voditeljka.

Foto: Screenshot Youtube

– Meni je prijatelj prišao dok sam ležala u krevetu, nije me prepoznao i obraća mi se sa “Devojko”, ja mu kažem: “Čoveče, ja sam, Dea”, on počinje da plače. Kad je počeo da plače, ja ga pitam: “Je l’ toliko loše?” “I više nego što možeš da zamisliš”. Taj momenat mi je bio jako težak, jer sam dobila potvrdu prijatelja da sam mnogo loše, i onda mi je rekao da je znao da ću preživeti jer sam pričala 200 na sat! Stavio me je na spinalnu dasku, da me nije stavio, ostala bih u invalidskim kolicima, ne bih mogla da hodam zbog loma kičme – priča ona dalje.

– To su neke sekunde koje meni u tom trenutku nisu bile važne, ali ti uopšte ne shvataš neke stvari i u kom si problemu. Sve sam ih molila da mi daju nešto protiv bolova, niko mi ništa nije dao, jer su se plašili unutrašnjeg krvarenja. Strašno veliki bolovi, ruka mi je amputirana iznad lakta, nosili su je pored mene. Te slike pokazujem, kako bih pokazala ljudima šta znači sekund u saobraćaju. Sekund nepažnja može nekome potpuno da promeni život. Tri i po meseca sam bila na intezivnoj nezi, a skoro tri meseca sam bila u jako teškom stanju. Iskomplikovalo se, imala sam dve klinčke smrti. Samo sam mogla da pomeram glavu, imala sam velike povrede, a svega sam bilna svesna – otkriva Đurđevićeva.

Na kraju je rekla i da li se čula sa vozačem autobusa nakon svega.

– Nismo se čuli, ja njega nisam tužila, dobio je dve godine uslovno. Ne znam da li se plaši ili šta, ali nikada me nije pozvao niti smo se videli. On ima decu, kako da tužim čoveka koji ima decu. Mislim da su mnogo mala deca. Nisam ljuta na njega, imam mnogo dobrog psihijatra (smeh) – zaključila je Dea u emisiji.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar