Jedan od najpopularnijih muzičara bivše Juge izbačen iz osnovne, a u gimnaziji ŠUTNUO nastavnika (FOTO)

Frontmen Vatrenog poljupca prema sopstvenom priznanju bio problematičan tokom celog školovanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube Printscreen

Život Milića Vukašinovića obeležio je niz skandala.

Kako je svojevremeno frontmen Vatrenog poljupca zabeležio u autobiografiji celo školovanje je bio problematičan, a iz gimnazije je bio izbačen jer je udario zamenika direktora. Nakon toga je prešao da uči zanat za TV mehaničara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Od početka školovanja u Sarajevu ja sam bio problematičan, jer sam ja rano počeo da sviram – sa 12 godina. Tada sam imao dugu kosu, jer se već bio pojavio rokenrol, i onda sam imao veliki problem jer nisam htio da se šišam. Tad je bio vrlo strog školski sistem i zbog toga su me izbacili iz osnovne škole. Međutim, po socijalističkom zakonu, tada se morala završiti osnovna škola, tako da me je otac prebacio u drugu školu u osmom razredu, ali i tamo je bio isti problem, jer ni tamo nisam htio na šišanje. I, da me ne bi opet izbacili, morali su me trpeti. U svedočanstvu su mi sve bile dvojke, jer ja nisam ni išao u školu, već su valjda morali tako, nisam učio uopšte. Naravno, vladanje je bilo neprimereno.

Prema sopstvenom priznanju posle završene osnovne škole upisao je, po očevoj želji, Drugu gimnaziju u Sarajevu.

-Tu nisam dugo izdržao, jer je krenuo rokenrol, mi iz zadnjih klupa smo već i u osnovnoj školi pili pivo i pušili, tada je to bio veliki problem, a to se nastavilo i u gimnaziji. Iz gimnazije sam izbačen u prvom polugodištu prvog razreda jer sam udario nogom zamenika direktora, koji jedino mene nije pustio da uđem u školu pošto smo u nekom podrumu nas petorica-šestorica nešto pili. Stao je na vrata jer je znao kad mi ulazimo, sve ih je pustio osim mene. Još sam hteo da ga bijem, ali su me drugovi zaustavili i sprečili. Nakon ovoga, otac me je, da bih završio neku srednju, upisao u onu, kako se to zvalo, školu učenika u privredi, to je bio TV mehaničarski zanat. Ta škola mi je ostala u užasnom sećanju, tu su bili svi oni izbačeni iz normalnih škola. Praksa na tom zanatu je bila raznošenje televizora, mi smo tu bili šegrti – kazao je svojevremeno Vukašinović.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar