Isplivali NOVI detalji: Drugar nestalog Mateja jurio ZVEZDAŠE po rivi – sve potvrđeno (FOTO)

Celo Matejevo društvo bilo sklono nekim mangupskim egzibicijama, otkriva izvor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Dok i dalje traje potraga za Matejem Perišem (27), Splićaninom koji je u noći između 30. i 31. decembra nestao bez traga, isplivale su nove informacije o momcima s kojima je došao da se provodi u Beogradu.

Da ova ekipa ima nekoliko tajni o kojima ćuti, iz dana u dan postaje sve jasnije, a jedna od njih je i da je u kombiju kojim su putovali od Zagreba do Beograda bio i pojedinac koji je učestvovao u napadu na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu 2019. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Taj momak nije huligan u klasičnom smislu te reči. Jeste učestvovao u nekim incidentima kao što je bio taj napad na vaterpoliste, bilo je i nekih priča da je bio blizak sa momcima koji su gurali automobile sa srpskih tablicama u more, ali daleko od toga da je kriminalac – objašnjava izvor Objektiva iz Splita, dodajući da je celo Matejevo društvo bilo sklono nekim mangupskim egzibicijama.

A šta bi to moglo da bude? Rešenje bi mogao da ima bivši policajac, a sada privatni detektiv Braca Zdravković. Kako je potvrdio za naš list, s njim je kontaktirao jedan mladić iz Splita sa saznanjima koja bi mogla da bace potpuno novo svetlo na ponašanje Mateja tokom noći u kojoj je nestao.

2019. napad – vaterpolista Zvezde završio u moru u Splitu Foto: Printscreen

Piše: ALEKSA MOMČILOVIĆ

OSTATAK OVE I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 26. JANUAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (17)

  1. Moze li neko da mi objasni kako se u hrvatskoj definise kriminalac ako ucesce u fizickom napadu i guranje autobusa u more (!) nisu kriminalni akti? Cisto pitam, za druga.

    Odgovori
  2. Како су се понашали сплићо? Носили су дрес свога клуба, сели у кафић и наручили кафу. Конобар је позвао простаке који су дојурили са палицама. Због дреса сплићо. Само због дреса свог клуба су умало били линчовани. То сте ви, Сплићани, хероји са палицама против ненаоуружаних гостију. И оне аутомобиле са српским таблицама што сте демолирали, јесу ли се аутомобили лоше понашали?

    Odgovori

Ostavite komentar