Sponzori Novaka Đokovića doneli veliku odluku: Evo kako je na njih uticala situacija u Australiji!

Kako je saznao američki "Forbs", za sada je samo jedna velika kompanija pri stavu da sa Novakom treba porazgovarati o čitavoj situaciji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Baratoux Loic/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković već nekoliko godina ima jake sponzorske ugovore sa firmama koje su prepoznatljive širom sveta.

Mnogi su pomislili da će dešavanja iz Australije dovesti do određenih problema na tom polju, ali se to neće desiti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je saznao američki “Forbs”, za sada je samo jedna velika kompanija pri stavu da sa Novakom treba porazgovarati o čitavoj situaciji, a kako se ranije pominjalo, to je Lakost. Dve su mu dale bezrezernu podršku, dok ostatak nije želeo da se oglašava.

U grupi onih koji ga čvrsto podržavaju je i Rajfajzen banka, koja je sklopila saradnju sa Novakom pre dešavanja u Australiji.

– Odluka Rajfajzen banke o saradnji doneta je mnogo pre aktuelnog izveštavanja o Novaku Đokoviću i njegovom statusu vakcinacije protiv kovida-19 ili njegovog učešća na Australijan openu – rekli su iz banke.

Jedan od najvećih sponzora je i švajcarski proizvođač satova “Hublot” čiji je Novak zaštitno lice.

– Novak Đoković je svoja ličnost. Ne možemo komentarisati nijednu njegovu ličnu odluku. Iblo će nastaviti svoje partnerstvo sa svetskim teniserom broj jedan – naglasili su iz ove kompanije.

Za kraj, tu je i Lakost koji je rekao da će sesti i popričati sa najboljim teniserom sveta. Žele da vide šta se to desilo u Australiji i to će učiniti što je pre moguće.

Vakcina ili pakao? Ovo je crni scenario za Novaka Đokovića!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Sport nije jedino merilo za sponzore.Novak je medijski magnet u ovom trenutku i izaziva vise paznje od bilo kojeg sporiste na planeti. Ne verujem da ce mu iko otkazati.Moze samo da privuce nove.

    Odgovori

Ostavite komentar