Sin joj se razboleo, a onda je doživela dve TRAGEDIJE: Viki Miljković o teškim trenucima RETKO govori

Njihovu smrt nikada nije prebolela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Pink/printscreen

Viki Miljković na estradnoj sceni Srbije traje gotovo tri decenije. Za sve to vreme publici je ponudila brojne hitove, a njena životna priča je pomalo nesvakidašnja i posebna.

Od devojčice iz Niša, koja je rođena 1974, postala je školovana pevačica. U Prištini je završila Muzičku akademiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Presudan trenutak za njenu karijeru dogodio se početkom devedesetih. Kada je Marina Tucaković čula kako Viki peva počela je da plače i rekla da će joj pomoći da snimi prvi album.

Kasnije je upoznala Dragana Taškovića Tašketa i sa njim započela vezu. Roditelji nisu bili za njihovu ljubav jer je on pre Viki već imao jedan brak. Ipak su se venčali i dobili sina Andreja. Uživala je u roditeljstvu i uspešnoj karijeri, ali 2015. godine kreće pravi pakao za nju kao majku.

Sin se ozbiljno razboleo.

– Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama… Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lek. Išli smo kod lekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni – ne ponovilo se – ispričala je Viki pre nekoliko godina za “Story”.Dečaku je ustanovljen mišićni spazam i to zbog virusa koji je “podivljao” u telu deteta.

Srećom, sin se izlečio i sada je zdrav dečak od 14 godina, a pevačica tvrdi da je od nje nasledio talenat za muziku. Međutim, kako navodi, njega muzička karijera nimalo ne zanima.

– Andrija se bavi tenisom, baš je komunikativan i elokventan. Pravi estradnjak, u tom smislu, voli kamere. Uvek me iznenadi kako priča, pretalentovan je za muziku, ima apsolutan sluh, ali na moju i Tašketovu žalost, njega to uopšte ne zanima. Njega zanima sport, on je samo za tenis, mi smo se pomirili s tim i srećni smo, jer je dete u tim godinama prepoznalo šta hoće i vrlo odlučno tome pristupa, onda ga treba podržati – rekla je na televiziji Pink prošle godine.

Iako je period kada se njen naslednik suočio sa zdravstvenim problemima bio izuzetno težak za nju, pre izvesnog vremena pevačici se dogodila velika porodična tragedija, kada joj je preminuo otac.

Viki je 2005. godine između dva snimanja na “Grandu” saznala da joj otac boluje od raka, a njegovu smrt i dan danas ne može da prežali, jer je za njega veoma bila vezana.

Nekoliko godina kasnije, Viki je zadesila još jedna porodična tragedija, kada joj je preminula majka. Pevačica je o najtežim trenucima u životu retko govorila, a jednom prilikom priznala je koliku tugu oseća zbog gubitka oba roditelja.

– Do smrti majke, smrt oca je bio najveći gubitak u mom životu. Znaš, imaš dva prsta pa posečeš jeden, posečeš drugi, pa koji te više boli… Boli i jedan i drugi. Majka je umrla prošle godine, nažalost sam ostalo bez oba roditelja, i to je užasno teško. Kada mi je tata umro, imala sam majku, i nekako smo se i brat i ja privili uz nju i ona nam je bila zamena za sve to i još uvek ne mogu da se pomirim da ga nema – otkrila je Viki prošle godine.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar