Nije se ni PROBUDIO kada je VOZ prešao preko njega, ali to nije jedino čudo (VIDEO)

Neverovatno srećan kraj drame koja se obično završava tragično

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP Rusije

Muškarac iz Rusije zaspao je na železničkoj pruzi i voz je prešao preko njega, ali ne samo da je ostao nepovređen, već je sve to prespavao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Živi dokaz naslova pesme Miloša Bojanića “I Bog čuva pijanicu” je pod dejstvom alkohola zadremao na liniji čuvene Transsibirske železnice, i to na temperaturi od -18 stepeni.

Mašinovođa voza na trasi Krasnojarsk-Abakan nije uspeo da zakoči na vreme i zaustavi voz koji je prošao preko usnulog muškarca pa se u prvim trenucima strahovalo od najgoreg. Što je još gore, nije se pomerao kada su ga spasioci pronašli.

Međutim, šok je usledio kada su saznali da mu ništa ne fali i da nije imao pojma šta se desilo jer je prespavao celu dramu.

Na snimku koji je objavilo rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova vidi se kako ga spasioci bude i izvlače ispod voza, između stanica Krol i Jetka.

Ovaj 36-godišnjak je potom ubačen u vagon da se zagreje, a zatim je objasnio da je malo više popio i da je zaspao na putu do stanice, gde je trebalo da se nađe prijateljem.

Lekari okružne bolnice Kuraginskaja rekli su da je neimenovani muškarac imao nekoliko modrica, ali je prošao bez ozbiljnijih povreda, a nekim čudom izbegao je i promrzline. On je ipak zadržan u bolnici iz predostrožnosti.

BONUS VIDEO:



Izvor: ladbible.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar