Kristijan Golubović EKSKLUZIVNO za Objektiv: “Želim BLIZANCE, Spartu i Konstantina”

Rijaliti igrač presrećan je zbog trudnoće svoje izabranice Kristine Spalević, a za Objektiv otkriva kakvi su im planovi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Iako su mnogi smatrali da će ljubav između Kristijana Golubovića i Kristine Spalević biti kratkog daha nakon „Zadruge 4”, bivši rijaliti učesnici razuverili su fanove. Naime, Kristijan je juče na svom Instagram nalogu podelio da će postati otac po treći put.

‒ Rodbino, prijatelji, fanovi, po treći put ću postati otac. Ljubim vam dušu. A vi dušmani i hejteri, jedite gov*a – napisao je Kristijan, a čestitke su se samo ređale.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Vlada Sporcic

Kristijan je ekskluzivno za Objektiv otkrio sve detalje Kristinine trudnoće:

‒ Kristina je u nekoj četvrtoj-petoj nedelji trudnoće. Ja sam presrećan, a ona je luda kao struja. Idemo gradom, a ona sve njuši kao ker (smeh). Oseća sve mirise, sve joj smeta. Tražila mi je pre neku noć da joj kupim neku hranu i da vozim 25 kilometara do grada, a ovamo frižider pun, nema šta nema. Ima mučnine, ali zasad ne povraća – priča Kristijan i dodaje:

‒ Želeo bih da dobijemo blizance, zvali bi se Sparta i Konstantin ili Mihailo i Konstantin. Kristina ima predispozicije da rodi blizance jer u njenoj porodici ima dosta blizanačkih trudnoća. Bila mi je smešna kada sam je vozio da radimo test, pa mi je zamerala da ne idemo baš tom ulicom kojom vozim, a ja u čudu, to nije nikada radila. Kada smo uradili test, nije smela da uđe na mejl da vidi rezultate. Ušao sam ja i video da je trudna, a ona je odmah počela da plače. Znao sam da je trudna i pre nego što je uradila test jer sam video kako se ponašala. Ja sam malo iskusniji nego ona, imam dvoje dece iza sebe.

Veza između Kristine i Kristijana započela je u „Zadruzi 4”, i to kada je Golubović prevario svoju tadašnju suprugu Ivanu, sa kojom ima sedmogodišnju ćerkicu Veru. Nakon javne preljube, Goluboviću sada već bivša supruga Ivana nije dozvoljavala da viđa dete kada on to poželi, što je on jednom prilikom i potvrdio:

‒ Nismo džabe krečili, što kažu Beograđani, desila mi se ta ljubav. Sa Ivanom sam inače uvek bio kao u minskom polju. Drugačije je kad vam prorade emocije sa 40, a drugačije sa 50 godina. I dalje držim konce sa Kristinom. Ako se sada po*eremo po nama, onda će se sve to pretvoriti u greh, koji ćemo platiti. Ja sam već platio, ne mogu dete da vidim kad želim, nema goreg penala.
Ivana nije želela da dovodi ćerkicu u zatvorske posete Goluboviću, što je njemu veoma teško padalo. To je dovelo do toga da Kristijan razmišlja o razvodu. On se posavetovao sa advokatom i zatražio razvod. Kada je to čula, Ivana mu je zapretila da više nikada neće videti svoju ćerku, a njegovoj sestri Kristini i majci Milanki zabranila je da dolaze u njihovu porodičnu kuću u Kraljevu.

Pored ćerkice Vere, Kristijan ima i sina Lazara, kog je dobio iz braka sa prvom suprugom Danijelom, koja je rano preminula od posledica najteže bolesti. Kada se Lazar rodio 1994. godine, Kristijanov život bio je u opasnosti, te zbog detetove sigurnosti, u izvodu iz matične knjige rođenih nije upisano ime oca. Golubović je tokom boravka na imanju u Lisoviću otkrio da je sina priznao tek posle 20 godina.
Naime, Kristijanova bivša tašta Branislava, koja je dobila starateljstvo nad Lazarom posle smrti ćerke Danijele, navodno je tada zabranila unuku da priča o ocu, ali njih dvojica danas imaju drugarski odnos.

Piše: TANJA SVILANOVIĆ

Ovaj i druge zanimljive tekstove čitajte u današnjem broju štampanog Objektiva

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar