Partner SLAĐANE MILOŠEVIĆ NEGIRA NASILJE: Nisam je udario! (FOTO)

Određen mu je pritvor od 30 dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Pevačica Slađana Milošević navodno je fizički napadnuta od strane svog 19 godina mlađeg partnera I.S. u noći između petka i subote.

I.S. je izjavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da njene optužbe nisu tačne i da je sa pevačicom samo povremeno održavao seksualne odnose!

 

 

View this post on Instagram

 

ASM i savrseni Vojislav Zakula….u mom posedu…misli se na savrsen zaket, ne na Zakulu, ha!

A post shared by Aleksandra Sladjana Milosevic (@a.sladjanamilosevic) on

Kako kaže izvor, I. S. je na saslušanju izjavio da je Slađana te noći napala njega, kao i da su neke od povreda koje su joj konstatovane, nastale tokom odnosa:

“Nisam je nijednom udario, gurnuo, niti povredio. Ona je te večeri napala mene, vređala me, uzela mi je telefon, torbicu i pištolj “, rekao je on, navodno, na saslušanju i otkrio da nisu u emotivnoj vezi, već da se povremeno viđaju.

“Viđali smo se samo zbog seksualnih odnosa, i to povremeno. Šetao sam joj psa i kupovao hranu. Rekao sam joj da neću da budem sa njom u vezi, ali me je ona molila da se viđamo samo zbog seksa i ja sam pristao”, navodno je, kako Kurir saznaje, rekao na saslušanju i dodao da su neke povrede nastale tokom seksualnog odnosa, a neke je navodno samoj sebi nanela. Na predlog tužilaštva, sud mu je odredio pritvor od 30 dana.

ELMA SINANOVIĆ uputila javnu podršku ĐORĐU DAVIDU: ON je JAK čovek! (FOTO)

Podsećamo, sumnja se da je u noći između subote i nedelje između Slađane i njenog 19 godina mlađeg partnera došlo do svađe. Kako je, prema nezvaničnim informacijama pevačica ispričala policiji, ona je bila u kupatilu kada je I. S. odgurnuo, posle čega se ona zateturala i pala na toalet šolju i mašinu za veš.

Navodno,Slađana Milošević, uspela je da pozove policiju i kako saznajemo, čuvarima reda rekla je da se plaši Igora i onoga što bi mogao da joj uradi. “Ukazana joj je i lekarska pomoć na Urgentnom centru i utvrđeno je da je imala lake telesne povrede”, kaže izvor iz istrage.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

 

 Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar