Kristijan otkrio da je Ksenija Pajčin bila ZALJUBLJENA u njega, ali i zašto on NIJE hteo da bude sa njom

Izneo detalje iz prošlosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen

Nekadašnji zadrugar Kristijan Golubović nedavno je priznao da je tokom devedesetih godina u njega bila zaljubljena pevačica Ksenija Pajčin koju je 2010. godine tadašnji momak Filip Kapisoda ubio, a potom izvršio samoubistvo.

Međutim, Golubović je nju gledao kao sestru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U mene je bila zaljubljena Ksenija Pajčin. Nisam je odbio, družio sam se s njom, ali sve onako ti si moja sestra. Postojalo je više razloga zašto nisam hteo da budem sa njom – rekao je on za Kurir.

– Ona je bila fatalna devojka, onako lepa, dok je bila prirodna. Ali ta njena energija, ona je isto Strelac kao i ja, bila je malo… Tada nisi mogao da je zaustaviš. Jednostavno sedneš s devojkom u kafanu, a ona poruči duplo pivo. Ja joj kažem: “A zašto duplo kad možeš jedno da popiješ, pa posle ćeš drugo? Ne bi trebalo uopšte da piješ pivo”, a ona me na to pita: “Zašto?” Ja kažem: “Ne znam damu koja pije pivo.” “Dame ne postoje, postoje devojke, i to šašave”, kaže ona meni. “Ja sam šašava devojka”, i počne da se smeje. Pa ono pivo prospe i kaže: “Sad mi donesi tri dupla piva”. I vidiš da je ona stvarno šizibizi. Kako da budeš s takvom ženom? – iskreno je rekao Kristijan.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar