Zašto Splićanka nije odmah javila policiji da je Matej zvao? Nakon nestanka, objavila OVAKVU FOTOGRAFIJU

U pitanju je sestra Matejevog prijatelja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook, Printscreen

Potraga za Matejem Perišom, mladićem iz Splita koji je nestao u Beogradu, ne jenjava već 16. dan, a svakodnevno imamo nove informacije što tačne i zvanične, kao i nezvanične. Sigurno ono što izaziva veliku buru u javnosti jeste što se pojavila misteriozna devojka iz Splita, s kojom je Matej kritične večeri “bio na vezi”.

Кako je Objektiv saznao, reč je o sestri mladića za kojeg se spekulisalo da je sa Matejem i društvom bio u klubu „Magacin”. U pitanju je, navodno, Maja S., vlasnica dve firme, obe za pomorski i obalni prevoz.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nakon što se saznalo da je lepa Splićanka nekako povezana s nestalim Matejem, svi novinari iz Hrvatske pokušali su da stupe u kontakt s njom, ali je ona sve blokirala i odbila bilo koju saradnju – kaže izvor iz Splita za Kurir i dodaje:

– Čak je obrisala i profile na društvenim mrežama. Nakon što se saznalo za nju u javnosti mnogi su se pitaju kako je bila povezana s nestalim, ali je ubrzo otkriveno da je Matejev prijatelj njen brat.

Prema rečima izvora, u pitanju je prijatelj nestalog koji nije želeo da krene s njima na putovanje u Beograd.

– Njen brat nije hteo da ide na putovanje, ali je Matej svakako stupio u kontakt sa Splićankom – kaže izvor i nastavlja:

– Navodno su se čuli nekoliko puta te večeri kada je nestao.

Izvor iz Splita kaže da je Maja S. kad se pročulo za nju u javnosti čak stavila crnu profilnu fotografiju na Fejsbuku.

– Stavila je fotografiju pre nekoliko dana i navodno žali za njim. Sve je to čudno i na neki način sumnjivo deluje i njen iskaz koji je dala policiji i sve ostalo – navodi izvor.

– Zbog čega se ona nije odmah javila policiji i rekla da je bila u kontaktu s njim, nego je čekala da se izvadi listing i uradi cela analiza telefona Mateja za sad nije poznato.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra kada je prvo istrčao iz kluba “Gotik” u Beton hali u 01.43 sata, gde je trčećim korakom kroz Karađorđevu ulicu, preko Travničke ulice stigao do restorana “Savanova” na promenadi gde ga je kamera snimila da se u 01.51 sat približava vodi.

Naime, njegov telefon preko signala baznih stanica lociran je u 02.03 sati u Savi, dok je poslednji signal baznih stanica telefona bio u 02.05 sati tačno kod kluba iz kog je i istrčao.

BONUS VIDEO



Izvor: Kurir

Komentari (13)

  1. OVA SPLICANKA JE UMESANA I TO DEBELOU SVE U VEYI MATEJE AKO IKO YNA TO JE ONA CAK MISLIM DA JE ON RADECI YA NJU YNAO NJENE POSLOVE I YATO JE NESTAO ILI SU GA UTOPILI ILI UPUCALI

    Odgovori
  2. Pa ljidi sta je vama pa zar vam nije vec jasno. Pa oni su napravili plan sta ce sa matejom pre nego sto su stigli u beograd .

    Odgovori

Ostavite komentar