Skandal u programu UŽIVO: Voditeljka otkrila šta radi muškarcima za 120 EVRA na sat (VIDEO)

Odmah je suspendovana i postala je "persona non grata"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/@MelissaRTodd

Radio voditeljka iz Engleske suspendovana je nakon što je u programu uživo otkrila da je domino dama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Melisa Tod (45), koja inače ima dete, priznala je da je radila u se*s industriji 26 godina, prvo kao striptizeta, a sada bičuje mušterije i “kažnjava ih” za 120 evra po satu.

Ona je o svemu pisala u knjizi pod nazivom “Moje telo je moj posao” koja je bila na vrhu Amazonove liste erotske fantastike.

Međutim, skinuta je sa vesti jedne radio stanice u Kentu nakon što je dala intervju o svojoj kontraverznoj “tezgi”.

Šefica joj se izvinjavala, ali joj je ipak rekla da neće moći da nastavi sa poslom sve dok u vrhu firme ne porazgovaraju o njenoj situaciji.

– Potpuno sam je razumela. Dva dana kasnije rekla mi je da su se poverenici složili da suspenziju treba ukinuti. Međutim, od tada nisam bila u programu, što je bez presedana. Sada sam prestala da dobijam svakodnevne mejlove od njih, i prestali su da me prate Tviteru i Instagramu, tako da pretpostavljam da sam trajno persona non grata – rekla je.

Melisa je rekla da kao domino dama uopšte ne nudi se*sualne usluge,

– Samo ih dobro izudaram. Sav se*s se dešava u njihovoj glavi – kaže voditeljka

Ona je uz to navela da radio stanica na ovaj način jača zablude da postoji nešto sramotno i stigmatizirajuće u vezi sa seksualnim radom i da ne možete biti pametni, artikulisani, informisani o aktuelnostima, a pritom i domino dama.

– Nedostaje mi da budem na radiju. Upravo sam završila obuku za di-džeja i zaista sam se nadala da ću jednog dana imati sopstvenu emisiju. Razumem i žao mi je što sam problematična ljudima kojima se veoma divim – rekla je Melisa.

Ona se zapitala i da li bi neka druga radio stanica htela da je primi jer, kako kaže, nikada nije u etar poslala neku neprikladnu poruku.

Menadžerka stanice Debi Dej rekla je da je Melisa bila “divna i jako vredna dama”.

– Znam da trenutno radi izuzetno naporno na promociji svoje knjige. Za nju je ovo uzbudljiv period i želimo joj uspeh – dodala je ona.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar