Zbog ove slike Đokovića momentalno moraju da puste iz pritvora! (FOTO)

Advokat Blažo Nedić je podsetio na jedan značajan detalj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Sramotno je šta su australijske vlasti uradile Novaku Đokoviću, najboljem teniseru svih vremena.

Umesto kraljevskog tretmana kakav zaslužuje, Novak je tretiran kao građanin trećeg reda i doživeo je veliku torturu od momenta kada je kročio na tlo Australije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Po drugi put mu je ukinuta viza, a glavni krivac za to je ministar za imigraciju Aleks Hok. On je u svom obrazloženju naveo da je to u javnom interesu, a između redova se moglo pročitati da bi Đoković mogao da podstanke “na povećanje antivakserskog razmišljanja u Australiji”. Udarac ispod pojasa i poprilična budalaština, jer Novak nikada nije rekao ni reč protiv vakcine.

Naprotiv, Đoković je tokom Serbia opena 2021. godine, na terenima TC “Novak”,  organizovao punktove za vakcinaciju, što je podsetio advokat Blažo Nedić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pričaju da je on vođa antivakserskog pokreta. Ali on je omogućio drugima da se vakcinišu ukoliko to žele, kad nije bilo vakcina dostupnih svuda. S druge strane, on lično ne želi da se vakciniše, to su dve potpuno različite stvari i to bih ja istakao kao činjenicu pred sudom. Sada ministar zasniva svoju odluku na javnom interesu da će prisustvo Novaka Đokovića doneti do uznemirenja i naročitog motivisanja antivaksera. Ova činjenica (o pomaganju vakcinacije, prim. aut.) potpuno govori protiv toga – rekao je Nedić za RTS.

Bonus video:

Cela Srbija ovo čeka: Poznato kada će se tačno znati da li Đoković nastupa na Australijan openu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar