Oglasila se pevačica iz “Zvezda Granda” posle objava svog MUŽA: Otkrila da li ga je stvarno OSTAVILA

Iznela je pravu istinu u javnost...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Brak pevačice Slađe Zubčević, učesnice u “Zvezdama Granda” delovao je idilično, a onda se oglasio njen suprug Aleksandro koji je otkrio da ga je žena ostavila.

Nakon njegovih navoda da ga je pevačica napustila i odlučila da se razvede, oglasila se i Slađa na svom Instagram profilu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen/Instagram

– Ostaću dosledna sebi, obećala sam da neću javno pisati o mom privatnom životu i neka tako i ostane. Mogu samo potvrditi informaciju da je tačna i dodati da svaka priča ima dve strane, tako i ova i to je to od mene – napisala je Zubčevićka.

Foto: Prinstcreen/Youtube

Podsetimo, njen bivši izabranik oglasio se na svom Fejsbuku i javnost obavestio da je Slaša napustila njega, kao i grad u kome su živeli.

– Kao što moj uži krug prijatelja već zna, Slađa i ja više nismo zajedno. Napustila je Sarajevo, otišla za nekom novom srećom. Žao mi je što joj nisam pružio očekivano ali kao i sam život, sve ima svoj početak i svoj kraj. Želim joj svu sreću sveta jer je dobar čovek i drug. Molim sve prijatelje, kolege i drugove da me ne pitaju više za nju. Hvala- istakao je Aleksandro.

Nakon svoje objave, Zubčević je dobio ogromnu podršku, a ispod njegove objave nizali su se komentari i reči utehe.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar