Marina Tucaković joj je pred smrt napisala TRI PESME: Seka Aleksić otkrila zašto ih još nije IZDALA

Pevačica je progovorila o novom albumu i numerama koje se posebno izdvajaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Seka Aleksić se pojavila na jednom prestoničkom događaju, pa je tim povodom rešila da da svoje mišljenje oko korona virusa, hladnih dana, ali priliku je iskoristila i da progovori o novom albumu, na kom će se naći tri numere koje je napisala Marina Tucaković.

Seka je već dugi niz godina prisutna na javnoj sceni i poznata je po tome da ne mari puno šta će ljudi da kažu za njen izgled, pa je tako rešila da otkrije da li se ugojila za ovih par meseci uoči novogodišnjih praznika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Čitav život se gojim i mršavim, ne ometa me ništa. Nema to kod mene januar, februar jedem, pa od marta da pazim, mada čovek se uvek lepše oseća kada smrša i kada ima lepo liniju – priča Seka i otkriva da li je isplanirala neke novogodišnje odluke:

– Nemam novogodišnje odluke, ja ih pravim na drugi način, a Nova godina mi je dan kao i svaki drugi radan, a za Božić sam uvek sa porodicom. Za ovu godinu planiram da izdam album ukoliko bude bolja situacija, naći će se tri pesme od Marine Tucaković koje je napisala pre dve godine. Neću da ih izdam kao singl jer ipak zaslužuju da budu na albumu.

BONUS VIDEO:Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar