Mrkela otvoreno o prelaznom roku: Bekovi moraju da se dokažu, ponovo smo odbili ponudu Torina!

Sportski direktor Zvezde ovih dana ima dosta posla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto©

Prvo pojačanje Crvene zvezde u ovom prelaznom roku je norveški fudbaler Ohi Omoijuanfo, koji je ugovor potpisao još letos, ali Molde nije želeo da ga pusti do zime.

Sa druge strane klub iz Ljutice Bogdana u narednim danima čeka dolazak Kristijana Pičinija iz Valensije, a sportski direktor Mitar Mrkela razgovarao je o daljim mogućim odlascima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Rodić ima ponudu na stolu. Nadam se da ćemo nastaviti saradnju jer je on veoma bitan igrač za Zvezdu. Što se tiče Pankova, dobio je ponudu i jako je blizu nastavka ugovora. Gajić i Gobeljić još nije dobili ponude za nove ugovore i oni će morati dodatno da se dokažu u drugom delu sezone – izjavio je sportski direktor Zvezde.

Odbijene su ponude italijanskih klubova za mlade fudbalere Zvezde.

Imamo zvaničnu ponudu Torina, juče je stigla nova i još nismo zadovoljni. Osim za Marka Lazetića, nemamo zvaničnih ponuda. Razgovaralo se o Njegošu Petroviću, očekujemo da uskoro dobijemo ponudu i za njega.

Osvrnuo se Mrkela na odlazak Miloša Degeneka.

– Meni je lično žao što je Degenek otišao, to je bila njegova lična odluka. Mogli smo da mu stopiramo odlazak, on je želeo minutažu i da se spremi za Svetsko prvenstvo, a zbog svega što je uradio dopustili smo da ode. Obeštećenje za njega je 80.000 evra – otkrio je Mrkela.

Otkrio je da će Srnić produžiti ugovor sa šampionom Srbije.

Srnić će produžiti ugovor, doneli smo odluku da je potreban ekipi. On je Zvezdino dete, uvek je davao sve od sebe i igrao je dobro. Želimo da ga zadržimo, on je važan igrač i za svlačionicu – rekao je Mrkela.

Veliki deo navijača zanima šta će biti sa Bakajokom i Dionijem.

Dioni i Bakajoko imaju ugovor sa Zvezdom i biće na pripremama. Bakajoko će se priključiti nakon što se oporavi od korone.

Prokomentarisao je nedavnu izjavu Slavena Bilića da je Dinamo veći klub od Crvene zvezde.

– Dinamo je dugo godina prednjačio po kvlaitetu na ovim prostorima, ali mislim da je Zvezda u poslednjih pet godina ostvarivala bolje rezultate i u prvenstvi i u Evropi – zaključio je sportski direktor crveno-belih.

BONUS VIDEO:

Terzić otvoreno udario na vrh FSS-a: “Upozoravam vas, na čelu Saveza je Partizanov čovek!”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar