Američka TV zvezda gnusnim psovkama izvređala Novaka: “Trebalo bi ga izbaciti iz tenisa!”

Javnost mu ovo neće oprostiti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia, ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Novak Đoković je izašao kao pobednik posle nepravde koja mu je učinjena prilikom ulaska u Australiju, kada mu je poništena viza.

Dok je poslednjih dana Srbin počeo da dobija sve veću podršku javnosti, još uvek ima onih koji bi želeli da je on nepravedno vraćen za Beograd.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedan od njih je kontroverzni i beskrupolozni američki voditelj Hauard Stern, koji je žestoko izvređao Novaka.

Taj j***ni Đoković – rekao je Stern u poslednjem izdanju svoje radio emisije “SiriusXM”.

Kakav j***ni se***ja –, dodao je Stern. – Prvo što sam čuo za ovog tipa je da ne želi da dobije svoju vakcinu. Trebalo bi da ga izbace iz tenisa. To je to. Zbogom – zaključio je Stern.

Potom je američki voditelj optužio Đokovića da je lagao da je imao koronu samo da bi ga pustili u Australiju i tu nije bio kraj.

Stern je nastavio da govori da Đokovića treba izbaciti iz tenisa zbog sebičnosti.

Trebalo bi da te izbace iz tenisa. Njega nije briga ni za koga drugog – rekao je Stern.

Kloni se drugih ljudi. To je kao da kažete da je pušenje privatna odluka. Pa to je istina. Ali nemoj mi pušiti u lice, je***e. Kakva budala. Samo veliki glupi teniser – na najgori mogući način rekao je Stern.

BONUS VIDEO:

Zabrinjavajuća poruka Novaka Đokovića: “Za sada sam slobodan čovek, videćemo šta donosi sutra”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (27)

  1. Kakav bre voditelj Stern,to je jedna slina obična američka,namerno (a) sa malim slovom jer amerika je inače mala i ne zaslužuje da se piše sa početnim velikim slovom to je država sa jednom šakom čistih amerikanaca u njoj.

    Odgovori
  2. Šta je Sturn i ostala gamad imperijalistička. Ne možeze da podnesete da sa neuređenog Balkana ptebolite da bude neko bolji od vas. A to se desilo , dešavalo i dešava se. Monkey Sturn pošto si dokazao da nisi pmetan da te podsetim. Sa Balkana iz Srbije od Tesle (ti ne bi radio posao koji tadis, da nije bilo Trsle) pa do Noleta Đokovića bile su svetske legende budalo ne prosvećena. Zar te nije sram da pljuješ po legendama srampto osvajačka. Tražim da u tvojim emisajama u prvoj emisiji se izviniš Noletu , celom srpskom rodu i fa nabrojš srpske velikane ako z naš

    Odgovori

Ostavite komentar