“Ti si HEROINA, a ne ŽRTVA”: Jelena Karleuša se oglasila na Instagramu, a poruke podrške samo PRISTIŽU

Pevačici su fanovi pokazali da su svim srcem uz nju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: ATA Images

Kako prenose domaći mediji, Jelena Karleuša i Duško Tošić su se žestoko posvađali tokom porodičnog ručka za Božić, a to je kulminaralo time što je, navodno, Duško ošamario Jelenu.

Ova porodična drama još uvek traje, a pevačica se sada oglasila novom fotografijom na Instagramu ispod koje se može videti more komentara u vidu podrške koje Jelena dobija od svojih fanova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

“Najjača si lavicee”, “Nikad nedopusti da te iko maltretira”, “Ti si žena, majka, borac, ti si lavica, ti si HEROINA svog života, a ne žrtva u tuđim očima! Samo jako! #nisisama”, “Glavu gore i rokaj dalje”, samo su neki od brojnih komentara podrške ispod Karleušine objave.
BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Zar ne bi bilo lepo,fer i korektno čuti i drugu stranu priče.Jelenu ne slušam,mislim tu vrstu muzike pa neću komentarisari njeno pevanje ali u žiriju Zvezda Granda mi se zgadila i kao čovek i kao žena,ko tebi daje pravo da nekoga vređaš i nazivaš pogrdnim imenima,komentariše stajling a ona peva gologuza i napred ima samo minijaturnu trakicu i ti komentarišeš stajling.Čije je slike i prepiske objavio Vranješ,da nije Tošićeve

    Odgovori

Ostavite komentar