Ovako izgleda ĆERKA Aljoše Vučkovića: Bila je u paklu zbog DROGE, a danas predaje na fakultetu (FOTO)

Uspela je da se vrati na pravi put

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ dachanapoli

Glumac Aljoša Vučković, nažalost, iskusio je ono čega se svaki roditelj pribojava. Naime, njegova mezimica, ćerka Leana, u jednom trenutku svog života skrenula je s puta i kao veoma talentovana glumica ušla u mračan svet narkotika.

Leana Vučković je 1999. godine upisala Fakultet dramskih umetnosti, zajedno sa Slobodom Mićalović, Katarinom Radivojević, Anom Franić… Pripadala je klasi Predraga Bajčetića i bila jedna od najtalentovanijih u njoj, ali nije sve išlo po planu. Počela je da koristi narkotike i da malo po malo gubi tlo pod nogama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen/Youtube

Pored činjenice da su bili očajni, njeni roditelji se nisu predavali i verovali su da spas, ipak, postoji. Leana je, nakon dugogodišnju borbu sa zavisnošću od narkotika, na kraju završila u zatvorskoj bolnici na odvikavanju. Svi napori porodice Vučković tada nisu urodili plodom, pa je odlukom suda Leana bila privedena na obavezno lečenje od teškog oblika bolesti zavisnosti, pisali su mediji. Jednom prilikom, glumac je ovo prokomentarisao za Story:

– Ono što mogu da kažem jeste to da moja ćerka nije u zatvoru, već na lečenju zatvorenog tipa. Mislim da bi svi ljudi trebalo da puste pojedince i njihove najbliže da svoje probleme rešavaju sami i onako kako najbolje umeju.

Na svoju i sreću njene porodice, Leana se izvukla iz pakla droge. Sada predaje na fakultetu, ima dete i čini se da je svoj život sredila po svim pitanjima.

Podsećanja radi, ovo nije jedina poteškoća kroz koju je naš glumac morao da prođe. Aljoša je krajem 2018. godine priznao da se bori sa opakom bolešću, te i da će se na neko vreme ili trajno povući iz javnog života. Glumac je bio na lečenju u jednoj od beogradskoj bolnica, ali je kasnije otpušten na kućni oporavak i uspeo da se izleči.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Story

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar