Matejev otac objasnio šta se desilo sa TELEFONOM nestalog mladića: “Pretpostavljam da je to RAZLOG”

Nenad Periš otkrio je nove detalje iz istrage

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Matej Periš iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, a njegov otac Nenad Periš u razgovoru za hrvatske medije otkrio je nove detalje iz istrage. Između ostalog, Periš je izjavio da veruje da je Matej kobne večeri ugasio mobilni telefon zbog skupih impulsa.

– Nažalost, zasad nemam nikakvih novih informacija o Mateju, niko me iz MUP-a Srbije nije kontaktirao od juče, ali znam da ljudi i dalje predano rade i ja im po stoti put zahvaljujem na trudu – rekao je Nenad.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je upitan i za Matejev telefon, koji se u medijima navodi kao jedan od ključnih dokaza za otkrivanje onoga što se nestalom mladiću dogodilo.

– Mobilni, koliko znam, nije pronađen, a izlistani su svi pozivi i poruke i tu nije, koliko vidim, bilo nekih podataka koji bi ukazivali na zaključak da istraga krene prema nekom drugom putu. Mobilni je bio, koliko sam čuo, u 23 sata pun 75 odsto, to mi je rekao njegov prijatelj, ali kako u lokalu nema vaj-faja, a dosta su skupi impulsi, pretpostavljam da je to razlog zašto ga je Matej isključio – istakao je Periš i dodao:

– Ne znam postoje li tehničke mogućnosti identifikacije telefona koji je isključen a ima bateriju u sebi, nisam stručnjak za to. Ali, kažem, MUP Srbije vodi istragu i očekujem da oni sve to detaljno provere i vide, te donesu zaključke. Ne želim da im smetam, imam pravo kao otac da se interesujem, ali kao laik ne želim im određene stvari nametati i sugerisati jer oni su profesionalci koji rade svoj posao – podvukao je Nenad.

BONUS VIDEO



Izvor: Slobodna Dalmacija

Komentari (2)

  1. Kako je njegov prijatelj znao da je njegov telefon u odredjeno vreme pun 75% tu mi nesto ne stima.Jos jedna stvar mi nije jasna da je iskljucio tel. jel su skupi impulsi a nije skupo pice koje su narucivali,mada mladi nevole da stede u takve situacije.

    Odgovori
  2. Mateju su njehovi drugovi iz sale najverovatnije, neko od njih ubacio drogu u pice cisto da se nasali. Pretpostavljam da nisu ocekovali da ce da reaguje kako je reagovao, Mislim da nisu pridavali paznju puno tome sto ga nema. Cekali su pretpostavljam da dodje sebi, ocekovali su da je negde zaspao ili sta god, nisu pretpostavljam mislili niti zeleli nista lose. Otud sve one suze kod Matejevog oca - griza savesti. Na zalost ta njihova sala je najverovatnije kostala zivota njihovog prijatelja.

    Odgovori

Ostavite komentar