Novi KORAK u potrazi za nestalim Matejem: Mogu se javiti svi koji imaju neku INFORMACIJU

Na ovom profilu se nalazi i snimak iz kluba "Gotik" iz večeri kad je Splićanin nestao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Na društvenoj mreži Instagram je napravljena stranica “Nestali Matej Periš” na kojoj se apeluje na građane da dostavljaju informacije o misterioznom nestanku mladog Splićanina u noći između 30. i 31. decembra.

Zanimljivo je da se osim plakata sa slikom i podacima Periša, na ovom profilu nalazi i snimak iz kluba “Gotik” iz večeri kad je Splićanin nestao. Na snimku se može videti veliki broj mladih koji se vesele uz Slobodana Veljkovića Cobija, koji je te večeri nastupao u klubu zajedno sa koleginicom Elenom Кitić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Putem stranice posvećene nestalom Mateju, građani se mole da sve informacije koje imaju jave policiji.
– Ukoliko neko zna neke informacije o Mateju Perišu neka javi najbližoj policijskoj stanici ili nama u inboks. U kontaktu smo s Matejevim ocem, Hvala – piše na stranici.

Da podsetimo, Matej Periš je u Beograd došao na doček Nove godine, a nestao je prve večeri, tokom izlaska u klub u Beton hali. Na snimcima nadzornih kamera može se videti da je mladić trčao po beogradskim ulicama, a na kraju, oko 02.51 sati sišao u ledenu Savu kod restorana na Savskoj promenadi. U potragu za Perišem uključene su skoro sve jedinice MUP, a Savu i Dunav su danima pretraživali ronioci i rečna policija.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar