Đilasovi mediji nastavljaju da UDARAJU po Novaku: Pogledajte za šta ga sad optužuju (FOTO)

Jasno je da Đilasov list ovim naslovom implicira da je Đoković prekršio pravila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković

Mediji koji se nalaze pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa nastavljaju sa sramim napadima na najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, koji trenutno proživljava dramu u Australiji. Tako se ovoga puta na naslovnoj strani sutrašnjeg izdanja lista “Danas” našao tekst pod nazivom “Slučaj Đoković – politička igra ili kršenje pravila”.

Jasno je da Đilasov list ovim naslovom implicira da je Đoković prekršio pravila, iako je ispoštovao sva pravila i dostavio medicinsko izuzeće od vakcinacije protiv koronavirusa, što nalažu propisi u Australiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, prethodno je na portalu “Nova S”, koji se takođe nalazi pod Đilasovom uređivačkom kontrolom objavljen tekst sa naslovom “Migrant iz Novakovog hotela: Devet godina sam u kavezu, a pitate me za Đokovića”. Sada više i ne kriju da su u ovoj situaciji više naklonjeni kako da poboljšaju uslove i prenesu celom svetu povređena prava migranta, a pakao koji proživljava Đoković im ne predstavlja veliki značaj.

Isti portal je takođe objavio tekst hrvatskog novinara Ante Tomića, koji je na najsramniji način izvređao srpskog tenisera Novaka Đokovića, a više o tome možete pročitati OVDE.

Foto: Printscreen

I Đilasov novinar Teofil Pančić brutalno je izvređao Novaka, optuživši ga da ima psihičke smetnje. Detaljnije o tome čitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Drugo nista nisam ocekivala od njih...vidi se ko postuje bar toliko Novaka i Srbiju a ko ne....nemorate bas toliko da ga mrzite....

    Odgovori
  2. Tog Djilasa Srpskom izdajniku treba deprtovati iz Srbije.I njega i Sve ostale Koji Räde PROTIV svog naoda.

    Odgovori

Ostavite komentar