SASLUŠAN Cunerov sin: Evo šta je izjavio nakon DIVLJANJA automobilom po Terazijama

Mali Cuner se nakon divljanja automobilom krio u štek stanu na Novom Beogradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Marko Guzijan, poznat kao Mali Cuner, koji je priveden zbog divljanja automobilom po Terazijama 5. januara, saslušan je danas u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu izabranog branioca. Tom prilikom je kratko izjavio da nije kriv i da se sam predao policiji.

Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo da Prvi osnovni sud u Beogradu prema osumnjičenom odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da postoji opasnost od bekstva, kao i okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U daljem toku postupka tužilaštvo će u svojstvu svedoka ispitati očevice događaja, pregledati nadzorne kamere i izvesi druge materijalne dokaze.

Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni se dana 02.01.2022. godine u prostorijama kluba “Kasina”, najpre popeo na binu pokušavajući da se približi Jeleni Karleuši dok je nastupala, kada je obezbeđenje kluba bilo primorano da reaguje i da Malog Cunera udalji sa bine kako ne bi ometao nastup.

Tad je  osumnjičeni negodovao da siđe sa bine i članovima obezbeđenja izneo niz uvreda i pretnji,

Nakon toga je izašao iz kluba i seo u svoj automobil i istim se zaleteo u izlog poslastičarnice “Gram” koja posluje u okviru kluba “Kasina” .

Uhapšen Mali Cuner: Priveden zbog DIVLJANJA automobilom po Terazijama

Zatim se osumnjičeni udaljio svojim vozilom ka Trgu Nikole Pašića gde je kolima oštetio javnu površinu – žardinjere, metalne stubove i metalne ograde, pobegavši sa lica mesta.

Podsetimo, Mali Cuner se nakon divljanja automobilom krio u štek stanu na Novom Beogradu i iz njega nije izlazio.

BIA ga je locirala i tu je uhapšen i odveden u stanicu Stari Grad.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar