Pogledao u telefon saputnice i PREBLEDEO: Jezive REČI na ekranu otkrile sa kim je u avionu (FOTO)

Niju mu bilo svejedno kada je saznao da je zaražena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Putnik na jednom letu zaprepastio se kada je video poruku na ekranu osobe koja je sedela ispred. On je slikao telefon, a na osnovu dopiske može se zaključiti da žena krije da ima koronu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Korisnik Redita podelio je fotografije iz aviona na ovoj društvenoj mreži pokazujući alarmantan razgovor putnice i nekoga po imenu Džejms.

– Pst, imamo kovid… Zato se vraćamo kući dan ranije, sada smo u avionu – pisalo je u poruci.

Osoba koja je objavila sliku zapitala se da li je ovo uopšte legalno, međutim neki korisnici su ga optužili da gura nos u tuđa posla.

– Preokret: ona je to otkucala samo zato što zna da ovaj iza nje čita njene poruke – pisalo je u jednom komentaru, a nekima se svidela ova ideja i jedva čekaju da je sami isprobaju.

Međutim drugi su bili besni na putnicu i kritikovali korisnika koji je objavio fotografije zbog toga što je nije prijavio posadi leta.

– Neki j**eni ljudi koji znaju da imaju kovid i ne preduzimaju mere predostrožnosti da bi zaštitili druge – napisao je neko.

Jedan korisnike predlaže putnicima da se pomire sa sudbinom jer se ovakve stvari stalno dešavaju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Sva glupost i besmisao zelenih pasosa vidi se iz ovog malog clanka. Zdrave nevakcinisane ljude koji su prelezali i imaju imunitet otpustaju sa posla, brane im da putuju, da izlaze... a vakcinisani, koji se jednako zaraze i prenose, putuju i rade i kad su bolesni. Ako neko jos misli da ovo ima veze sa koronom i javnim zdravljem, alal mu pamet.

    Odgovori

Ostavite komentar