Porodica Đoković objavila novo saopštenje: Svi Srbi bi trebalo da pročitaju ove reči!

Skup je najavljen i za danas, na Božić u isto vreme od 15.00 ispred Skupštine Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: DPPI/Jean Catuffe/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Porodica Novaka Đokovića se ne predaje!

Nakon konferencije za medije koju je čuo čitav svet održane u četvrtak, gde su izneti detalji o maltretiranju najboljeg tenisera ikada u Australiji, usledio je i skup podrške ispred Skupštine Srbije na kojem se pojavilo više stotina njegovih pristalica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Skup je najavljen i za danas, na Božić u isto vreme od 15.00 ispred Skupštine Srbije.

Porodica Đoković tim povodom je objavila i saopštenje povodom novog okupljanja. Saopštenje prenosimo bez redakcijskih izmena:

Poštovani,

Porodica Novaka Đokovića poziva sve verne navijače i one koji podržavaju najboljeg tenisera na svetu u delikatnoj situaciji u kojoj se našao pred prvi grend slem turnir u sezoni – Australian open, da se i danas, na Božić, okupe ispred Skupštine grada u 15 časova. Najveći hrišćanski praznik je prilika da se još više oseti važnost zajedništva i iz Beograda u svet ode slika ogromne podrške koju najbolji teniser na svetu ima u svojoj zemji.

Srećan Božić!

Porodica Đoković.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Подршка за Новака и целу породицу Ђоковић !! Порука за Новака да издржи, сачува снагу ума у тела, јер ово су прљаве игре прљавих људи да га омету у освајању нове титуле шампиона АО. Ноле, у понедељак ће донети одлуку и учествоваћеш на АО, зато се чувај за оно главно што тек предстоји а то је да све "скршиш" на терену и "ван терена" и освојиш титулу .

    Odgovori
  2. Rado bih došla na skuo podrške voljenom Novaku , našem ponosu , ali nisam iz Beograda iz Pančeva sam . To je samo 15km ,ali nemam kola . Uz našeg Noleta sam uvek. Neka ga čuva dragi Bog. Podrška za Novaka....

    Odgovori
  3. Puna podrška Noletu iz Kragujevca. Sram bilo australijske fašiste i sve druge koji ne mogu da priđu Novaku, osim da ga sapletu. NISKO ZA LJUDE, NAČIN I DA SE ZA NJIH ČUJE ZA NELJUDE.

    Odgovori

Ostavite komentar