“To su stvari koje ne prolaze, osamim se i TUGUJEM”: Bolna ispovest Nataše Pavlović o SMRTI Marka Živića

Voditeljka ne može da prežali smrt bivšeg supruga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Voditeljka jedne od najgledanijih emisija kolažnog tipa “Praktična žena”, Nataša Pavlović, pričala je o uspehu projekta čiji je autor i domaćin, odnosu sa sinovima, porodičnim obavezama, ali i smrti bivšeg supruga, glumca Marka Živića koji nas je prerano napustio.

– Godina 2021. je moja najteža godina i iskreno ne znam odakle sam crpela snagu da ostanem na nogama i da budem posvećena i deci i poslu. Ne znam gde sam našla tu nadljudsku snagu da to sve izdržim, a da se ništa ne primeti, ali neka bude da su deca ta koja su me motivisala – rekla je Nataša za Blic, a onda je govorila o bolnoj temi koja se tiče prerane smrti Marka Živića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Pavlović (@prakticnazena_)

– To su stvari koje ne prolaze, to mora da se otpati i ja sam to uradila u svoja četiri zida. Takva sam. Nemam ništa od toga što ću svoju tugu da delim sa bilo kime, osamim se, tugujem tamo gde me niko ne vidi i onda kada izađem među ljude uključim autopilot i idem dalje. Valjda smo mi ljudi životinje koje mogu da izdrže čak i ono što misle da ne mogu – rekla je Nataša i priznala da joj je cela prethodna godina bila veliki izazov.

Teško je bilo biti raspoložen tokom prethodne godine. Nisam smela da posustanem, jer svima su nam se dešavale loše stvari. Suočavali smo se s jako neprijatnim situacijama. Sebi nisam smela da dozvolim da se pojavim na snimanju emisije i da se vidi da mi je teško, to je bio pravi izazov – dodala je voditeljka.

Foto: Youtube/Printscreen

Protekla godina bila izuzetno teška za Natašu, ali ona priznaje da zbog porodice i posla mora da ostane jaka i da se ne preda.

– Iako sam od onih žena koje se trude da sve postignu, naravno da se umorim. Danima jurim oko poslovnih obaveza, pazim dete koje mi je bolesno, neispavana sam, ne znam gde gledam, često mi se dogodi da zaplićem u emisiji… Nekada i namerno ostavim u montaži svoje lapsuse, jer je previše savršenosti, pogotovo na društvenim mrežama. S druge strane, ja baš želim da se poistovetim sa ženama koje me gledaju, kao i one sa mnom jer nismo uvek najbolje, najzgodnije i uvek dobro raspoložene – kaže voditeljka.

Brak sa producentom Predragom Pavlovićem s kojim ima dva sina važi za jedan od skladnijih na domaćoj javnoj sceni. Njih dvoje se retko eksponiraju u medijima, ali su, kako Nataša kaže, jednom drugom velika podrška kako privatno tako i poslovno.

– Razumemo se pogledom. Toliko dugo smo zajedno da smo sve teme oko posla odavno ispričali, ali ipak kada dođemo kući jedno drugom poverimo sve probleme koje imamo i nastavljamo dalje – ispričala je voditeljka za pomenuti portal.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar