Ana Vasiljević iz serije “Dinastija” ovako provodi PRAZNIKE sa porodicom: Evo šta je POŽELELA za Božić

Zvezda serije „Dinastija” ekskluzivno za Objektiv otkriva da je recept za najbolju božićnu tortu dobila od svoje, kako kaže, divne svekrve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

N: Za Božić svima želim mir
u duši i radosne misli

Kad se pojavila na glumačkom nebu debitantskom ulogom u domaćoj adaptaciji čuvene serije „Dinastija”, mnogi su se pitali ko je Ana Vasiljević, koja tumači ulogu emotivne Kristl, predstavljene u liku Kristine Kadić.

No, poznavaoci srpske modne industrije odlično znaju ko je manekenka koja je snimila mnogo reklama visoke produkcije, a Ana sada ekskluzivno za Objektiv otvara vrata svog doma i otkriva svoje male tajne božićnih delikatesa koji njenu porodicu ostavljaju bez daha.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen

Šta za vas i vašu porodicu predstavlja Božić?

– Božić je najradosniji hrišćanski praznik. Za mene i moju porodicu on predstavlja period okupljanja, slavlja i veselja. To su dani ispunjeni smehom, svečanošću, ali i tradicijom.

Kako ga najčešće provodite?

– Provodimo ga u krugu porodice uz prazničnu trpezu. Trudimo se da negujemo običaje koji idu uz proslavu Božića. Tada se svi okupimo i provodimo vreme zajedno.

Volite li da spremate hranu?

– Ja sam neko ko obožava da sprema hranu. Volim da eksperimentišem s raznim ukusima. Uvek se trudim da bude za svakoga ponešto. Inače, i sama uživam u hrani, tako da je moja ljubav prema kuvanju velika.

Šta vaša deca najviše vole a da to ne pravite?

– Moram da kažem da su moja deca veliki hedonisti kad je hrana u pitanju, uživaju u njoj. Baš iz tog razloga obožavam da im ugađam i ispunjavam im želje. Ne bih mogla da navedem jedno jelo, ali recimo neka budu lazanje, suši i sladoled od jagode.

Koji slatkiš se nalazi na stolu za Božić?

– Za Badnje veče pravim posne slatkiše kao što su baklava, posna bajadera i pita s jabukama, dok za Božić volim da pravim plazma tortu čiji sam recept dobila od moje divne svekrve, i to je najukusnija torta koju sam ikad jela. Naravno, tu su i drugi slatkiši, poput kesten-pire torte i nugat kolačića.

Volite li da eksperimentišete sa spremanjem hrane i kako se snalazite u kuhinji?

– Da, mnogo volim da eksperimentišem, stalno pronalazim neke nove kombinacije začina i ukusa. Iako sam ljubitelj lakih recepata i brze pripreme hrane, ponekad sam u stanju da satima ostanem u kuhinji spremajući neka zahtevnija jela. Mada ponekad i one najjednostavnije recepte znam da iskomplikujem, jer inače volim raznovrsnost i uvek imam još neko jelo da pridodam trpezi.

Nakon napornih snimanja za seriju „Dinastija”, konačno ste sebi dali malo predaha, koji ćete iskoristiti za odlazak na planinu. Da li tako punite baterije za predstojeća snimanja?

– Da, i veoma se svi radujemo zajedničkom odmoru i porodičnim aktivnostima. Baterije punim samim provođenjem vremena sa svojom porodicom, ali i predstojećim praznicima, koje svi željno iščekujemo.

Šta biste poželeli našim čitaocima za Božić?

– Dobro zdravlje, mir u duši i radosne misli.

Piše: TANJA SVILANOVIĆ

Ovaj i druge zanimljive tekstove čitajte u današnjem broju štampanog Objektiva

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar