Šesti dan potrage za Matejem: Policija i ronioci daju sve od sebe, Vulin se priključio nadležnima (VIDEO)

Policija u pretrazi koristi i sonar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Objektiv.rs

Potraga za mladićem iz Splita Matejem Perišem (27) koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra, nastavljena je i danas.

Patrole rečne policije neprestano patroliraju tražeći bar neki trag koji bi mogao da pomogne oko pronalaska Splićanina, a ronioci su se upravo uptuli ka ušću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Policija u pretrazi koristi i sonar ne bi li što preciznije pregledala rečno dno

Policijski čamac sa sonarom išao je do ušća Save u Dunav, zatim se vratio nazad do kluba iz kog je istrčao Matej Periš i natavio u pravcu ka Starom savskom mostu. Rečna policija proverila je i parametar sa novobeogradske strane.

Među policajcima koji pokušavaju da pronađu Mateja Periša ili neki trag koji vodi ka njemu, nalazi se i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Vulin je rekao da policija ne odustaje od potrage i da je učinila sve što je u njenoj moći.

– Mi ne odustajemo, sve kamere smo ispratili, sve je urađeno kako je trebalo. Policija je uradila sve. Razgovarali smo i sa prijateljima i sa ocem, prolaznicima, konobarima, a na slučaju rade i ronioci i rečna policija – rekao je Vulin za TV Pink.

On je ocenio da je nestanak mladića Mateja Periša kasno prijavljen, tek posle 16 sati.

– Znamo gde je iznajmljen stan, gde se kretao, ali kasno je prijavljen nestanak. Mogu da potvrdim da nije bilo nikakvog nasilja i sukoba u klubu – rekao je Vulin.

Podsećanja radi, od svih dosadašnjih snimaka sa nadzornih kamera na kojima se navodno nalazi Matej Periš, sigurno je najjeziviji onaj prepoznatljiv po karakterističnom ljubičastom odsjaju svetla na površini Save. Na tom snimku se vidi neidentifikovana osoba kako pliva Savom, za koju neki veruju da se radi o nestalom Perišu.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar