U šoku su, desila se još jedna TRAGEDIJA: Otkriveno zašto drugovi nestalog Mateja Periša NEĆE da pričaju

Zahvaljujući snimcima sa sigurnosnih kamera policija je uspela da odgonetne šta se dogodilo sa Matejom Perišem nakon što je izašao iz "Gotika"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Prijatelji Mateja Periša (27), koji su se zajedno sa njim veselili u noći između 30. i 31. decembra u beogradskom klubu “Gotik” nakon čega je nestao, pre samo dva meseca su doživeli tragediju kada im je nastradao drug.

Ovo je u razgovoru za “Slobodnu Dalmaciju” kazao jedan od poznanika nestalog Splićanina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Neće momci ništa da pričaju. Povukli su se u sebe. Ovo je za njih veliki šok. Ne znaju gde im je prijatelj, a pre dva meseca im je tragično stradao još jedan prijatelj. Tragedija na tragediju. Dobra je to ekipa mladića, nije im ovo lako za izdržati – rekao je sagovornik Slobodne Dalmacije ne ulazeći u detalje tragedije.

Kamere otkrile da je Matej Periš bio u “ŠPANSKOJ KUĆI”: Zbog tužne sudbine odatle mnogi nisu izašli živi

Prijatelji nestalog mladića vratili su se u Hrvatsku nakon što su poligrafski testirani. Oni su, podsećamo, kobne večeri bili sa Perišem u Beton hali, a zatim su, videvši da se ne javlja duže vreme, nestanak prijavili policiji 31. decembra oko 18.00 časova, od kada traje potraga.

“Ako mi je sin MRTAV, umreću i ja”: Otac nestalog Mateja otkrio šta su mu drugari njegovog sina PRIZNALI

Zahvaljujući snimcima sa sigurnosnih kamera policija je uspela da odgonetne šta se sa njim dogodilo nakon što je izašao iz “Gotika”. On je, kako smo mogli videti, trčao okolnim ulicama u majici kratkih rukava. Potom se, na jednom od snimaka, vidi kako silazi ka reci kod restorana Savanova. Upravo je tu tokom jučerašnjeg dana bila skoncentrisana potraga.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (17)

  1. Za NOVLJANKU,ne gledajte iz svog ugla,nije mjerodavan.Svi želimo da se Matej nađe!danima po,bezbroj puta tražimo,čitamo vesti,NADAMO SE,ŽELIMO,šaljemo reči podrške ocu.Nisu svi ljudi zlonanerni,iskreno i toplo srce vidi prvo Lepe stvari Negativac nema šta da ponudi.pa NEMORL OSTAJE Nemoralnim a! Ps. Na žalost"Slučaj Novak"nisam stigla da pratim,sve sam vreme usredsredeila na vesti o Mateju.Svaki put razočarana,jer još,sada već uz nadnaravne napore da ga nađu,Mateje nema.HVALA BOGU,uz sve patnje,aNovak nije životno bio ugrožen,i to me opredelilo.

    Odgovori
  2. Ide mi na zivce ova patetika ,,saosecan kao da je moje dete"! Kako mozes zaliti ikoga kao svoje dete? Da se tvom detetu zaista desi nesto ovako bas me interesuje da li bi ga zalila kao nepoznatog mladica!

    Odgovori

Ostavite komentar