Ludilo Đilasovih i Marinikinih medija: Zna se ko je doveo rijaliti u Srbiju i na tome se masno obogatio

Još jedan neuspeo pokušaj skupljanja političkih poena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Portal Direktno u vlasništvu Dragana Đilasa predsednika stranke Slobode i pravde opet je napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Đilasov portal je na podmukao način i bez činjenica, takođe i bez svake opcije racionalnog razmišljanja, okrivio državu Srbije za tri događaja sa početka godine, a to su odnosi u rijalitiju, pevanje policajaca i nestanak Hrvata koji je bio u izlasku, što apslolutno nema veze s zdravim mozgom, niti je na bilo koji način država mogla da bude odgovorna za stvari koje se svakodnevno dešavaju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen

 

Još jednom su pokušali da iz svake nesreće izvuku političku korist jer nemaju ni jednu jedinu ideju.

Iako se koriste lažima treba ih podsetiti da je Dragan Đilas doveo rijaliti programe u Srbiju i na tome se masno obogatio.

Rijaliti programe je u Srbiju uveo niko drugi do Dragan Đilas i to preko televizije koja je bila simbol kulture i alternativne scene, B92, i izgradio kuću Velikog brata u Pionirskom parku, gde je trebalo da se bavimo decom i obrazovanjem.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Aman bre ljudi, dosta više sa Đilasom, Marinikom i ostalim njegovim vazalima. Oni običan narod ne interesuju. Narod interesuju novi poslovi, putevi, škole,... a ne šta pojedini pacijenti žele. Treba im dati lekić pa da mirni lalaju. Živela Srbija, dole mrzitelji Srbije, ma kojih boja bili!

    Odgovori
  2. ja neznam šta ovi više hoće oćeš nešto na silu a narod te neće po meni sve napolje iz srbije pa neka žive na kosovu u hrvatskoj gde god hoće samo napokje iz srbije

    Odgovori

Ostavite komentar