Lopovi mladom paru upali u stan i uništili im BUDUĆNOST: Ovaj gubitak BOLI više od svega

Nije ih zabolela pljačka, koliko ih je pogodilo za šta je novac bio namenjen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Jodie Toal

Džodi Toal iz Liverpula i njen partner Džejmi neumorno su radili tokom pandemije u kovid zoni Kliničkom centru, a kada su se jedne večeri za Božić, vratili iz smene, videli su da su opljačkani.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Neko im je provalio u stan, pokrao ih je, a najviše ih je zabolelo to što su ukrali i sredstva za veštačku oplodnju.

U stan su se vratili uveče oko 23 sasta i odmah su videli da im je prozor razbijen, a zadnja vrata širom otvorena.

Nakit, satovi i novac su im odneseni, ali to bi nekako i mogli da prebole.

Najbolnije je međutim što je među odnesenim novcem bila i suma namenjena za njihovu veštačku oplodnju, tako da će na roditeljstvo morati da sačekaju još neko vreme dok ne prikupe onoliko koliko su imali.

– Bili smo na poslu šest sati, a onda smo od 20 do 23 sata otišli ​​kod moje mame na božićnu večeru pre nego što smo se vratili kući, jer je na “Boksing dej” takođe trebalo da radimo. Došli smo kući, otvorili vrata i u prednjoj sobi videli da su mi sve torbe ispražnjene – istakla je Džodi.

Foto: Facebook/Jodie Toal

Ona je objasnila da je ovo zaista traumatično iskustvo za par.

– Pronašli smo pajser iza kuće koji je korišćen za ulazak u naše imanje. Nismo ni bili na imanju godinu dana, tužno je što se to dogodilo, ne samo za Božić nego inače. Nikada nismo očekivali da ćemo zateći provaljenu kuću i ukradene stvari, ali nažalost jesmo. Slomljeno nam je srce zbog toga. Nervozni smo, jedva spavamo, nemamo posao… Radili smo tokom cele pandemije, svake nedelje se testiramo na kovid i nikada nismo imali slobodan dan – jadala se Džudi za Liverpool Echo.

Džodi pati od sindroma policističnih jajnika, pa je godinama štedela u slučaju da dođe dan kada bi morala da koristi vantelesnu oplodnju.

– Od 2016. štedim novac za veštačku oplodnju koji je sada ukraden. Štetu od ovoga bi mogla da ima i naša budućnost jer ne znamo da li ćemo moći da priuštimo dovoljno para za vantelesnu oplodnju. Veoma je tužno jer smo mi veoma dobri ljudi – zaključila je ona.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Liverpool Echo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar