Ajaks želi da zadrži svog lidera: Tadić dobio ponudu koju niko nije

"Ono što ovde možeš da naučiš o fudbalu, ne možeš nigde na svetu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako ni ne planira da okonča karijeru, čak njegove brojke su sve bolje i bolje, Dušan Tadić je već sad dobio ponudu koja se tiče perioda kada se penzioniše.

– Postoji želja i jedini sam igrač kome su ponudili ugovor da odmah po okončanju fudbalske karijere ostane u klubu i započne bavljenje trenerskim poslom. To je stvarno veliko poštovanje i hvala klubu na tome. Što se tiče trenerskog posla ovde kao da si na najboljem fakultetu na svetu. Ono što ovde možeš da naučiš o fudbalu, ne možeš nigde na svetu. Stvarno je uživanje ovde živeti i učiti – rekao je Tadić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ajaksu nije strano da zadrži u klubu svoje legende, pošto su u menadžmentu ekipe i braća de Bur, Edvin van der Sar i Mark Overmars.

– Mislim da su Holanđani otvorenog uma, možeš sa njima da pričaš otvoreno, da diskutuješ. Možeš otvoreno da kažeš i kada ti se nešto ne sviđa, da izneseš argumente kada ti se ne dopada nešto, spremni su da pričaju. Nije ni čudo zašto važe za jedne od najinteligentnijih ljudi na svetu, to je jedan od razloga – zaključio je Tadić.

Kapiten Srbije je do sada odigrao 173 utakmice za Ajaks na kojima je postigao 84 gola i upisao 82 asistencije.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar