Jovana Jeremić otkrila kako ZOVE Voju nakon razvoda: On NIKADA ne može da mi bude bivši

Ispričala sve o njihovom odnosu i ćerkici Lei

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ RTV Pink

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno se razvela od supruga Vojislava Miloševića, a sada je progovorila o njihovom odnosu.

– Ovu godinu mi je obeležio prelazak na „Pink“ televiziju i razvod braka od Vojislava. Dva važna događaja koja su mi preokrenula život i došla u pravom momentu – rekla je ona za Blic.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ne volim da kažem da imam bivšeg supruga, već ja to volim da nazovem prvi muž. On nikada ne može da bude bivši, jer mi imamo zajedničku ćerku. Nas dvoje smo u savršenim odnosima. I pre braka i nakon braka smo uvek imali dobru komunikaciju, a sada mogu slobodno da kažem da smo još u boljim odnosima od kada smo se rastali i to će tako ostati doživotno, jer ga cenim i poštujem – dodala je voditeljka.

Istakla je i da već neko vreme njih dvoje ne žive zajedno.

– Nas dvoje ne živimo u zajedničkom stanu već nekoliko meseci. Razdvojili smo se u potpunosti. Nekretnina koju sam kupila biće gotova u januaru. Dvoumim se da li ću živeti u tom stanu, jer je na Mirijevu, a meni su obaveze skoncentrisane na centar grada – istakla je Jovana.

Foto: Pink /Printscreen

Ispričala je i kako su ćerki Lei objasnili da se razvode.

– Lea je još uvek mala da bi znala da se roditelji razvode, što je i dobro za nju. Voja je redovno viđa, vikendima je čuva, kao i kad god treba. Imamo fenomenalan odnos kao supružnici – priča ona za pomenuti medij.

Priznala je i kakvog muškarca bi volela da ima pored sebe.

– Uz mene ide jedan kompletan muškarac, baja u svakom smislu te reči. Neću žuriti sa odabirom svog partnera nakon razvoda. Trebaće mi vreme da, pre svega, razmotrim ponude i ocenim ko je taj čovek koji bi mogao da ide rame uz rame sa mnom, da bude moj oslonac i mirna luka. Moja odgovornost je sada veća, jer imam ćerku i ne smem da imam promašaje. Treba mi neko ko će voleti moje dete kao svoje i apsolutno neće praviti razliku. Ja sam dete iz prvog braka svog supruga volela kao da je moje i kupovala podjednako kao i svom detetu. Nisam žena koja je sklona kombinacijama i malverzacijama. Za mene se zna da ne varam i da ne podležem bilo kojoj vrsti promiskuiteta. Kad budem imala partnera to će biti javno, sve drugo se ne računa i ne treba komentarisati – kaže Jeremićeva.

Na kraju je otkrila i koja joj je najveća želja za ovu godinu.

– Želja mi je da sretnem čoveka koji može da odgovori na moje normalne zahteve. Ostvarila sam se u svakom smislu i kao majka i kao TV lice. Sebe sam obezbedila, treba mi neko sa kim mogu da uživam, stvaram i pravim. Takav čovek može jedino biti moj partner. Tačnije, čovek koji neće biti partner Jovane Jeremić, nego kojem će Jovana Jeremić biti partnerka – zaključila je Jovana Jeremić za Blic.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar