Žene se POSKIDALE i ušle u ledenu vodu: ŠOK scena na crnogorskoj plaži usred januara (VIDEO)

Tako se i jedna devojka odlučila da uđe u vodu na plaži u Lučicama u Crnoj Gori

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Tokom ovih prvih dana Nove godine zabeležene su temperature daleko iznad proseka za ovo doba godine, kako kod nas tako i u regionu.

Mnogi stanovnici koji žive na primorju su, samim tim, odlučili da prvi dan u novoj godini provedu na plaži, a neki su se čak odvažili, te i ušli u vodu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tako je na plaži u Lučicama u Crnoj Gori jedna devojka odlučila da uđe u vodu, što je kamera zabeležila.

S obzirom da je voda, sudeći po njenoj reakciji, ledena, ona je odlučila da se samo pokvasi do pojasa, te tako neko vreme provela u vodi, što se vidi i na snimku.

Ovaj snimak obišao je društvene mreže, te su se mnogi korisnici oduševili njenom odvažnošću da uđe u ledenu vodu u ovom periodu godine, bez obzira na to koliko je temperatura za ovo doba godine iznad proseka.

Iako je devojka na plažu došla spremna, u kupaćem, temperatura vode 1. januara naterala je da ipak ostane odevena, makar iznad struka.

U prvi mah činilo se da je ova devojka jedina koja je imala hrabrosti da uđe u more, međutim kasnije na snimku može se zapaziti da je u vodi još jedna “novogodišnja kupačica na Lučicama” kojoj, sudeći po tome što je bila u kupaćem, hladnoća nije ni najmanje smetala.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar