UDALA se Hale Beri: Pretrpela je ZLOSTAVLJANJE, htela da se ubije, a sada je objavila srećne vesti (FOTO)

Glumica sve iznenadila objavom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavna glumica Hale Beri sve je iznenadila kada je na Instagramu objavila da se za Novu godinu udala za svog partnera Vana Hanta.

Ona je u avgustu 2020. godine otkrila da se viđa sa nekim, a samo mesec dana kasnije pozirala je sa majicom na kojoj piše “Van Hant” i tako otkrila da je u pitanju četiri godine mlađi muzičar.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svoju vezu nisu mnogo eksponirali u javnosti, a glumica iza sebe već ima nekoliko brakova, a svet je šokirala i kada je priznala da ju je jedan od bivših partnera, čije ime nije želela da otkrije, toliko zlostavljao da je jedva preživela.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Halle Berry (@halleberry)

Prvi brak bio joj je sa bejzbol zvezdom Dejvidom Džastisom za kog se udala 1992. godine, a razvod je usledio četiri godine kasnije. Pričalo se da ju je i Dejvid u braku fizički zlostavljao, a ona je sama podgrejala priče kada je rekla da joj je taj period života bio jako težak i da je razmišljala da sebi oduzme život.

Za džez muzičara Erika Beneta udala se 2001. godine, a zvanično su se razveli 2005. godine nakon njegovih brojnih prevara i neuspešnog lečenja od s**sualne zavisnosti.

U periodu od 2013. do 2016. godine bila je udata za francuskog zavodnika Olivijea Martineza s kojim je dobila sina, dok iz veze sa Gabrijelom Obrijem ima i ćerku.

Da li je konačnu sreću pronašla kraj novog partnera, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar