Mira (44) je POGINULA naočigled dece: Meštanin otkrio STRAVIČNE detalje nesreće kod Zrenjanina

Više od dva časa vatrogasci su njegovo telo izvlačili iz smrskane olupine, ističe on

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Stanislav Nedelja

Batarika je u selu poznat po brzoj vožnji. Sa preko 200 kilometara na sat je uleteo u krivinu i očigledno je u tom trenutku izgubio kontrolu i bukvalno je pocepao „pežo“ i zakucao se u obližnju banderu pored druma.

Direktan sudar sivog BMW-a i „pežoa 307“ dogodio se 1. januara oko 17 sati u neposrednoj blizini Industrijske zone u Zrenjaninu. Poginuli su Mira Lakatuš (44), koja se nalazila u „pežou“, i deset godina mlađi Stevica Batarika iz Elemira, koji je vozio BMW.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mirin suprug Dragan, poreklom iz Elemira, u kritičnom je stanju i prebačen je u novosadski Klinički centar- kaže izvor Alo!

Stravični sudar dogodio se na ravnom delu puta, 50 metara od prve oštre krivine na izlazu od Zrenjanina prema Elemiru.

– Batarika je u selu poznat po brzoj vožnji. Sa preko 200 kilometara na sat je uleteo u krivinu i očigledno je u tom trenutku izgubio kontrolu i bukvalno je pocepao „pežo“ i zakucao se u obližnju banderu pored druma – kaže meštanin Elemira, i dodaje da je Stevica trgovao automobilima i da je otac četvoro dece:

– Više od dva časa vatrogasci su njegovo telo izvlačili iz smrskane olupine, koliko je i saobraćaj bio u prekidu – dodaje mlađi muškarac.

Kako se saznaje, porodica Lakatuš je išla prema Elemiru u posetu i na čestitanje praznika kod Draganovih roditelja i sestre. Scena je bila kao iz najstrašnijih horor filmova.

– Deca koja su na sreću zadobila samo lakše povrede, posmatrala su majku koja je na licu mesta izdahnula, vriskala i zapomagala – potresno priča žena iz Zrenjanina. M. O.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Alo

Komentari (1)

Ostavite komentar